Smakelijk dineren met Thuis by Fletcher

0
548

Fletcher Hotels biedt nieuw concept gerechten voor thuis aan

HUIZEN – ‘Oost, West, THUIS by Fletcher is het best!’ roept het team van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier uit Huizen nu het vanaf maandag 23 november ook mogelijk is om Fletcher gerechten te bestellen en af te halen voor thuis.

Van luxe belegde broodjes, goed gevulde maaltijdsalades tot heerlijke zoetigheden en van hartige bites tot aan een volledig culinair 3-gangen diner met een fles Fletcher’s Cuvée. THUIS by Fletcher is de gehele dag te bestellen en dagelijks af te halen tussen 10.00 uur en 20:00 uur.

Afhaalconcept

Duizenden restaurants en andere horecaondernemers zijn de afgelopen maanden creatief op zoek gegaan naar nieuwe routes en mogelijkheden om gasten toch een smaakbeleving thuis of onderweg te kunnen bezorgen. Zo ook Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. ”De afgelopen weken was het voor ons keukenteam enkel mogelijk om de hotelgasten te voorzien van culinaire creaties. Uiteraard zijn we blij dat dit nog steeds mogelijk is en doen we dit met veel liefde. Alleen willen ook wij meer mensen laten genieten van onze culinaire creaties. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om, met ons nieuwe concept THUIS by Fletcher, ook de mensen thuis te laten smullen van onze gerechten”, vertelt Jouke Kuipers, Hotel Manager van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Vanaf maandag 23 november is het mogelijk om Fletcher gerechten af te halen voor thuis.

Ruime keuze

De speciaal samengestelde THUIS by Fletcher menukaart biedt een ruime keuze aan overheerlijke gerechten, bites, lunch of diner. Er zijn verschillende gerechten met vlees of vis, maar ook aan de vegetariër is gedacht. Afsluiten met een heerlijk dessert of een borrelplank met een heerlijke wijn is eveneens mogelijk, ook die ontbreken niet op de menukaart. ”Op onze kaart bieden wij voor een ieder wat wils. Heb je even geen zin om te koken of mis je onze klassiekers zoals de rijk gevulde carpaccio salade of de grote favoriet, de malse Fletcher Burger van 100% rund? THUIS by Fletcher is makkelijk en zeker net zo lekker als in ons restaurant”, aldus Jouke Kuipers.

All day, Every Day

Het hotel heeft het mogelijk gemaakt dat bestellingen van de THUIS by Fletcher menukaart 7 dagen per week de gehele dag door telefonisch of online kunnen worden doorgegeven. Dit dient wel minimaal 30 minuten voor het afhalen te gebeuren. Afhalen kan dagelijks tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Het keukenteam zorgt ervoor dat de bestelling op het gewenste tijdstip klaar staat.

Het THUIS by Fletcher concept is beschikbaar in geselecteerde Fletcher hotels, restaurant Bar Bistro DuCo en binnenkort ook bij de twee locaties van Marina Lounge. Voor meer informatie: www.fletcher.nl/thuis