AutoLux.nl helpt met online importauto kopen, financieren of leasen

0
437

ZEIST – AutoLux.nl Zeist richt zich volledig op de importservice van jonge merkdealer kwaliteit occasions uit Europa. Als je overweegt om een jong gebruikte auto te importeren uit Duitsland (of een ander EU-land) wil je natuurlijk van tevoren als eerste weten wat de kosten zijn. Dankzij een unieke koppeling met AutoScout24.com staan op de vernieuwde website van AutoLux.nl gemiddeld 800.000 auto’s die volledig zijn omgerekend naar Nederlandse prijzen, zo weet je precies vooraf wat je aan je droomauto kwijt bent.

Er komt best veel kijken bij het importeren van een auto. De aankooponderhandeling, het transport naar Nederland, technische controle en vervolgens het regelen van een Nederlands kenteken. Heel simpel, in de onlineprijzen op AutoLux.nl is dit allemaal al reeds berekend, de prijzen zijn inclusief BTW, BPM, kosten voor transport en invoer en zelfs met 180 dagen uitgebreide garantie. Het doel van AutoLux.nl is om het invoeren van je droomauto te realiseren met een zo groot mogelijke kostenbesparing en zonder zorgen.

Expertises van AutoLux.nl

– Jarenlange ervaring met het importeren van auto’s
– Ruime administratieve, financiële en juridische kennis omtrent het importproces
– Inruil/inkoop van je huidige auto is mogelijk
– Standaard 6 maanden uitgebreide garantie, tegen meerprijs zelfs 12 maanden mogelijk
– Financiering, Financial- of operational lease mogelijk
– Afleverservice thuis of op kantoor door heel Nederland

Benieuwd naar de mogelijkheden, het online importaanbod bekijken of een persoonlijke importadviseur spreken op onze nieuwe bezoeklocatie?
Ga naar www.AutoLux.nl