Oldtimer Festival Huizen 2024

0
117

Thema: Waar historie de toekomst ontmoet…

Oldtimer Festival Huizen 2024

’’It giet oan’’!! Nee, de schaatsen hoeven niet uit het vet, maar uw oldtimer, of het nu een personenauto, vrachtwagen, tractor, motor of bromfiets is, kan weer uit de winterslaap. Verdient wat extra aandacht en een goede poetsbeurt om te kunnen schitteren op het twaalfde Oldtimer Festival Huizen dat op zaterdag 6 juli plaats vindt. Net als voorgaande jaren is de Krachtcentrale aan de Havenstraat het episch centrum .

De organisatie loopt over van de plannen, al zijn die nog niet allemaal uitgekristalliseerd. Het thema staat al wel vast:

Waar historie de toekomst ontmoet…

Het idee is om de verbinding te leggen tussen verleden en heden. Hoe mooi zou het zijn als de Land Rover New Defender tussen de Classic Club Defenders staat. Of om de nieuwe Toyota Land Cruiser omringd te zien door leden van de Vintage Land Cruiser Club (FJ40/FJ60). De cult Mercedes G bumper aan bumper te zien staan met de nieuwste generatie. Of te kunnen zien hoe de zestig jaar geleden gelanceerde oer-911 van Porsche is geëvolueerd tot de high-tech machine van nu. Dat de iconische Amerikaanse muscle car – de Ford Mustang met zijn dikke V8-motor – in de laatste versie is geëlektrificeerd.

Ook wordt alles op alles gezet om een flink aantal buggy’s samen te brengen op het festival, waaronder de ’’coolste’’ offroader: de Meyers Manx Buggy en willen we plaats bieden aan andere legendarische terreinwagens.

Ideeën te over dus. De organisatie draait op volle toeren.
De inschrijving is vanaf nu geopend.
Ga daarvoor naar: www.oldtimershuizen.nl