Big Bread Cafetaria in Naarden: Beste ondernemer van 2021

0
1062

Naarden- De top 3 ondernemers van Big Bread Kitchen landelijk 2021 zijn bekendgemaakt. Tijdens een feestelijke dag voor aangesloten ondernemers en partners werden deze in het zonnetje gezet. De winnaar en nummer 1, Calvin Schut eigenaar van Big Bread Naarden, heeft daarbij een bijzondere prestatie geleverd.

Na zeven maanden al de beste

Dat Calvin in Naarden aan de Mackaylaan, tot beste formule-ondernemer van 2021 werd uitgeroepen, is bijzonder. De jonge ondernemer (26) opende zijn zaak namelijk op 15 mei 2021, op een locatie waar al een cafetaria zat. Op het moment van de beoordelingen was dat nog geen zeven maanden geleden. “Hoe snel jij de Big Bread Kitchen-filosofie hebt opgepakt en de zaak in Naarden naar een hoger level hebt getild, en de daarbij behorende resultaten, is bewonderenswaardig”, aldus concepteigenaar Sheng Chen tegen Calvin. “Een prestatie van formaat, en ook in notime een geoliede bezorgservice online opgezet, hier wordt ik echt blij van” aldus formule manager BBK Antoon Augustinus.

Score en metingen

Big Bread Kitchen heeft uit 25 leden 3 gekozen die in 2021 het beste hebben gepresteerd. Daarin is onder meer gelet op de 6 p’s (prijs, product, presentatie, promotie, personeel en plaats). Die moeten in orde zijn voor een kwaliteit, goede ontvangst en een fijne beleving, waardoor gasten terugkomen. Ook de score van meerdere mystery guests die alle aangesloten bedrijven onlangs hebben bezocht, telde mee voor de uitslag.

Uitreiking tijdens boottocht

De awards werden uitgereikt op de jaarvergadering met alle franchisenemers van Big Bread Kitchen, die plaatvond tijdens een boottocht vanuit Ridderkerk. De top 3 werden met lovende woorden in het zonnetje gezet door formule-eigenaar Sheng Chen.

Meer informatie en zelf ervaren in Naarden: www.bigbreadnaarden.nl

Foto: Op locatie in de zaak Big Bread Naarden met trotse eigenaar Calvin Schut en zijn team!