Gezonde en lekkere poké bowls aan de Groest in Hilversum

0
832

Poké perfect in Hilversum

Hilversum- Goed nieuws voor inwoners van Hilversum en omstreken die van poké bowls houden. Vanaf 26 februari 2022 opent er een gloednieuwe Poké Perfect locatie op Groest 66 in Hilversum. Perfect voor iedereen die van gezond, snel en smaakvol houdt. De poké bowl komt oorspronkelijk uit Hawaï en de kaart van Poké Perfect bestaat uit verschillende bowls. Van de ‘You make miso happy’ tot aan de ‘Shrimply the best’ bowl.

Poké Perfect Hilversum
Deze nieuwste aanwinst van Poké Perfect is gevestigd in de plint van winkelcentrum Hilvertshof aan de drukke Groest, middenin het centrum van Hilversum en is zeven dagen per week geopend van 11:30 tot 21:00 uur.

Quinta Witzel, mede-eigenaar van Poké Perfect: “Toen dit pand in Hilversum vrijkwam, wisten we meteen dat dit een plek was waar wij graag een Poké Perfect wilden openen. Hilversum heeft een erg leuk en uitgebreid centrum met een mooie horecastraat, maar miste nog een goede poké zaak. Voor ons was het duidelijk dat wij een goede aanvulling zouden zijn. We hopen een brede doelgroep te bedienen, van zowel winkelend publiek als omwonenden en mensen die werkzaam zijn in Hilversum en omstreken.”

Kijk voor meer informatie op: pokeperfect.nl

Foto aangeleverd: Poké Perfect, fotograaf Wouter van der Sar