Profile Poll Hilversum haalt elektrische Aiways U5 SUV in huis

0
550

Elektrische auto wint aan terrein

HILVERSUM- Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Elektrische auto’s dragen bij aan de reductie van de uitstoot van CO2 en de aanschaf ervan wordt daarom dan ook door de Nederlandse overheid nog steeds flink gestimuleerd. Op dit moment rijden er 184.815 elektrische voertuigen op de Nederlandse wegen en 115.805 plug-in hybride voertuigen en het worden er steeds meer.1 Om meer Nederlanders de voordelen en het gemak van elektrisch rijden te laten ervaren bundelden de distributeur van elektrisch automerk Aiways en Profile, de onafhankelijke garageformule met ruim 150 franchisevestigingen in Nederland, onlangs de krachten.

Aiways Distributie Nederland en Profile maakten kortgeleden hun samenwerking bekend, waardoor Profile nu de aftersales- en proefritpartner is. Aiways maakt geen gebruik van fysieke showrooms, maar gelooft in het gemak en het voordeel van online verkoop. Geïnteresseerden in de volledig elektrische Aiways U5 SUV kunnen een proefrit maken bij een geselecteerd aantal vestigingen van Profile, waaronder Profile Poll in Hilversum. Klanten die een Aiways U5 hebben aangeschaft, kunnen voor garantie en onderhoud ook terecht bij Profile.

Profile als partner was een logische keuze voor Aiways. “Profile staat bekend om zijn deskundige en betrouwbare autoservice met landelijke dekking. De Aiways U5 heeft weinig onderhoud nodig, maar het is fijn om te weten dat we daar op diverse plaatsen in het land servicemonteurs voor hebben klaarstaan, zoals bij Profile-vestiging Poll in Hilversum. Ook biedt Profile Hilversum ons de mogelijkheid om potentiële kopers een proefrit dichtbij huis aan te bieden”, aldus Jason Abeln, Operationeel Manager bij Aiways Distributie Nederland.

De Aiways U5 SUV heeft een rijbereik van 410 km en is niet alleen ruim voor de bestuurder, maar ook op de achterbank is alle ruimte. Met 432 liter bagageruimte (en 1555 liter met de achterbank neer) en dakrails met 75kg laadvermogen neemt de Aiways U5 bijna alles mee wat u wilt. De Aiways U5 heeft verschillende modellen en is verkrijgbaar vanaf € 39.950,- of lease vanaf € 495,- per maand.

Aiways on tour

Om de samenwerking tussen Aiways en Profile te promoten was het team van Aiways gedurende enkele maanden met meerdere Aiways U5-modellen aanwezig bij verschillende Profile-ondernemingen door heel het land. Tijdens deze promotiedagen konden er extra proefritten gemaakt worden met de nieuwste modellen van de Aiways U5.

Was u op deze dag niet in de gelegenheid om een proefrit met de Aiways U5 te maken, maar bent u wel geïnteresseerd? Via de Proefritplanner van Aiways Distributie Nederland op www.aiways.nl kiest u eenvoudig een nieuwe datum en tijdstip voor uw proefrit bij een Profile-vestiging bij u in de buurt.