Welk jong Noord-Hollands bedrijf wordt De Belofte 2020?

0
574

Welk jong Noord-Hollands bedrijf wordt De Belofte van 2020?

GOOI – Jonge Noord-Hollandse bedrijven die zich positief onderscheiden op het gebied van bijvoorbeeld medewerkerstevredenheid, regionale betrokkenheid, innovatie en duurzaamheid kunnen de prijs winnen. De Belofte is een initiatief van de provincie Noord-Holland, hoofdsponsor van de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland. Aanmelden kan nog tot en met 28 februari 2020.

Bijzondere bedrijven die zich aanmelden voor de reguliere Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (MKB-Klein, MKB-Midden, Grootbedrijf) vallen vaak niet in de prijzen omdat ze te kort bestaan of nog geen zwarte cijfers schrijven. Deze bedrijven maken nu kans op de prijs ‘De Belofte’. De verkiezing staat ook open voor andere jonge, veelbelovende ondernemingen uit Noord-Holland.

Jack van der Hoek, gedeputeerde Economie: ”De provincie Noord-Holland helpt Noord-Hollandse ondernemers met trainingen, professionele ondersteuning en het oplossen van financieringsvraagstukken. De onderneming die De Belofte wint, krijgt een extra steun in de rug; behalve erkenning en het mentorschap van een oud-winnaar, krijgt het winnende bedrijf ook financieel-strategische begeleiding door het team van PIM-NH.”

Kijk voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname op www.ovnh.nl.

Tijdens de finaleavond van de OVNH op 20 mei 2020 in de Philharmonie in Haarlem wordt bekendgemaakt wie zich de allereerste winnaar van De Belofte mag noemen.

Partners en sponsors van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: Provincie Noord-Holland en Randstad (hoofdsponsor), MKB Nederland, ABN AMRO, Nationale Nederlanden, RSM, NH Media, Starletti, Landgoed Duin & Kruidberg en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.