Aanmelden Huizer Ondernemersprijs 2020

0
465
Wethouder Bert Rebel en beeldhouwer Michiel Linders met enkele 'bouwstenen' in boetseerwas. Die 'stenen' zijn de basis voor het ontwerp van de nieuwe bronzen Ondernemersprijs Huizen.

Gemeente zoekt bedrijf dat uitblinkt in innovatie, duurzaamheid of sociaal beleid

Aanmelden Huizer Ondernemersprijs 2020

HUIZEN – Elke twee jaar reikt de gemeente Huizen de Ondernemersprijs uit aan een Huizer bedrijf dat uitblinkt in innovatie, duurzaamheid of sociaal beleid. In 2018 ging de eer naar Jude Catering. Inmiddels bestaat de prijs tien jaar en het werd tijd om de prijs en een Huizer ondernemer in het licht te zetten.

Samen met Huizer kunstenaar Michiel Linders wordt gewerkt aan een nieuwe trofee. Naast de trofee ontvangt de winnaar ook een geldbedrag van 2.000 euro.

De Ondernemersprijs wordt dus uitgereikt aan een Huizer bedrijf dat uitblinkt in innovatieve ontwikkelingen, sociaal beleid of duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan organisaties die duurzaam innoveren of produceren of bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat betreft sociaal beleid valt te denken aan leerling-werkplaatsen, dagbestedingsplekken of bedrijven met gehandicaptenbeleid. Bij technische en technologische innovatie gaat het om het vernieuwen of het sterk verbeteren van producten, processen of diensten. Van niet-technologische innovatie is bijvoorbeeld sprake bij vernieuwingen in een organisatie, zoals sociale innovatie.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden of door anderen worden voorgedragen. Dat kan tot maandag 2 maart 2020 via het aanmeldformulier op www.huizen.nl/ondernemersprijs.

Jury

De jury van de innovatieprijs bestaat uit wethouder Bert Rebel, Piet de Bruin (Zakenclub Huizen), Harold van de Wakker (Rabobank) en oud-winnaar van de prijs Linda de Haan (de Oude Pastorie). Deze jury beoordeelt de aanmeldingen.
Na 2 maart gaat de jury de genomineerde bedrijven bezoeken. Inwoners kunnen dan ook hun stem uitbrengen. Op basis van het oordeel van de jury en het oordeel van het publiek wordt de winnaar gekozen. De prijsuitreiking vindt plaats in mei 2020.

Zie voor meer informatie www.huizen.nl/ondernemersprijs.