Mobiliteit en fiscaliteit: Volkswagen heeft antwoorden

0
479

Mobiliteit en fiscaliteit: Volkswagen heeft antwoorden

GOOI – Als aanbieder van complete en zorgeloze mobiliteit ziet Volkswagen het ook als zijn taak om goed te informeren over de fiscale aspecten ervan. Daarom én omdat de wetgeving op dat gebied continu verandert, maakt Volkswagen het speciale boekje ‘Fiscaliteiten 2020’ beschikbaar voor iedereen met vragen over dit belangrijke en soms ingewikkelde thema.

‘Fiscaliteiten 2020’ geeft particulieren en zakelijke rijders antwoord op maar liefst 100 fiscale vragen over mobiliteit. In het boekje is een uitgebreid hoofdstuk over elektrisch rijden opgenomen. Aan de orde komen onder meer: welke bijtelling geldt er voor een elektrische auto, hoe snel mag ik een auto afschrijven, is woon-werkverkeer zakelijk of privé en moet je bijtelling betalen bij private lease? ‘Fiscaliteiten 2020’ legt het haarfijn en in begrijpelijke taal uit. Het handige boekje is gratis aan te vragen via volkswagen.nl.

Volkswagen heeft alles in huis om complete en zorgeloze (elektrische) mobiliteit te bieden. Om te beginnen met een uitgebreid modelgamma, met onder meer elektrische auto’s zoals de e-up!, de e-Golf en de revolutionaire ID.3, die medio dit jaar in Nederland op de markt komt. Volkswagen maakt elektrisch rijden mogelijk met een ongekend breed aanbod. Het informatieboekje is een nieuwe uitbreiding van de dienstverlening, die onder meer bestaat uit een slimme laadpas (ook te gebruiken voor OV en parkeren), laadoplossingen voor thuis of op het werk, een laadabonnement en een elektrisch rijden-training.