Uitgevers Gooi en Almere bundelen krachten

0
499
V.l.n.r. Martin van Feggelen, directeur AlmereZaken en Almere Deze Week, Jan Piersma, directeur Enter Media, Ronald Schut, gastheer en organisator Gooise Netwerk Borrel en directeur/uitgever GooiZaken, Wegwijzer Almere en Spiegelschrift en Ron Broertjes directeur AlmereZaken en Almere Deze Week. (Foto: Perla Michiels van Perla fotografie Almere)

EnterMedia, Gooi Zaken, Almere Zaken en Almere Deze Week

Uitgevers Gooi en Almere bundelen krachten

NAARDEN- Tijdens het succesvolle zakelijke netwerkconcept GooiseNetwerkBorrel in het NH Hotel in Naarden hebben drie grote uitgevers uit de regio Gooi en Almere een samenwerkingsverband ondertekend.

Ronald Schut: ”Deze samenwerking sluit perfect aan bij de bezoekers van onze zakelijke netwerkborrel en de doelstelling om nog meer bekendheid en media aandacht te geven hieraan in onze regio. De GooiseNetwerkBorrel is een gezellige en ongedwongen netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de regio. Met name ondernemers uit Gooi en omstreken (ca 65%) en Almere (ca 35%) bezoeken de GooiseNetwerkBorrel.”

Jan Piersma van EnterMedia: ”Wij vertegenwoordigen met EnterMedia negen huis-aan-huis titels in het Gooi waar nu al vele ondernemers uit de regio gebruik van maken. Door onze bundeling kan elke ondernemer via één loket al onze titels in beeld krijgen met een gezamenlijke oplage van bijna 450.000 stuks, in onze regio. Verder bieden wij via de GooiseNetwerkBorrel ook ons platform: www.gooiwerkt.nl aan.”

Martin van Feggelen en Ron Broertjes uit Almere zijn ook content met de samenwerking: ”Natuurlijk zijn wij al partners met Ronald via Almere- en Gooi Zaken, maar ook Almere Deze Week sluit nu aan. Wij hebben er zin in en zien dit als een prima uitbreiding en samenwerking.”
Naast de gedrukte versies van alle titels zijn vanzelfsprekend ook alle digitale en online media communicaties beschikbaar.

Tijdens de maandelijkse GooiseNetwerkBorrel ontmoet u in een ongedwongen sfeer andere ondernemers uit de regio onder het genot van hapjes en drankjes. De locatie is makkelijk te bereiken via de A1 en A6 en direct gelegen aan de snelweg A1 Locatie: NH Hotel Naarden, IJsselmeerweg 3, 1411 AA Naarden. Volop parkeergelegenheid aanwezig.
Naast natuurlijk netwerken en ontmoeten van andere ondernemers zijn er meerdere gezellige, culinaire en muzikale verrassingen. Zo is er regelmatig een culinair buffet beschikbaar.

Deelname aan deze bijeenkomst is voor u als ondernemer mogelijk. Wel vooraf aanmelden in verband met te verwachten aantal aanwezigen. Voor meer informatie of wilt u member worden: www.gooisenetwerkborrel.nl