Meentwerf Hilversum creatieve broedplaats zzp’ers en ondernemers

0
625
Lisa Peek, Wealth & Impact coach, trapt op 5 maart af met een workshop Financiële Vrijheid.

Meentwerf Hilversum ook creatieve broedplaats zzp’ers en ondernemers.

HILVERSUM – Sinds de opening van de Meentwerf in de Hilversumse Meent maart vorig jaar is er naast kunst en cultuur sinds kort ook het wekelijkse ZZP-Café.

Hierbij biedt de creatieve broedplaats ook ruimte aan zzp’ers en ondernemers in het Gooi en omstreken om te flexwerken, maar vooral ook om te sparren en te netwerken.

Daarnaast organiseren oprichter van de Meentwerf Lot Vermeer en initiatiefnemer van het ZZP-Café Brigitte Binneweg workshops die inspelen op de uitdagingen van zzp’ers en ondernemers.

Bijvoorbeeld je bedrijfsstrategie van 2020 en AOV, maar ook marketing en financiën komen voorbij in het aanbod voor 2020. Het eerste kwartaal staat in het teken van financiën en hierbij trapt Wealth & Impact Coach Lisa Peek op 5 maart af met een workshop Financiële Vrijheid. Zoals zij zelf zegt: ”Financiële vrijheid in jouw bedrijf en persoonlijk leven is geen toeval, het is een vaardigheid die je kunt leren via een unieke methode.”

Meer informatie over de activiteiten in de Meentwerf, het ZZP-Café en de workshop Financiële Vrijheid vind je op www.meentwerf.nl