Pauline Timmer nieuwe voorzitter Entre Femmes-Gooi

0
454

Pauline Timmer nieuwe voorzitter Entre Femmes-Gooi

HILVERSUM – Zakelijk netwerk Entre Femmes-Gooi heeft sinds december 2019 een nieuwe voorzitter. Pauline Timmer volgt portretschilder/beeldend kunstenaar Monique van Wijk op, die ruim vier jaar de voorzittersrol vervulde.

Timmer is Travel Counsellor en werd eind 2017 lid van de organisatie, die zich richt op de zakelijke en persoonlijke ontwikkeling van vrouwelijke ondernemers. In 2018 was ze lid van de jubileumcommissie die het 20-jarig bestaan van het netwerk feestelijk organiseerde. Timmer: ”Entre Femmes-Gooi is een mooi gemêleerd netwerk van vrouwen uit veel verschillende branches en van alle leeftijden. Deze mix zorgt voor een bijzondere dynamiek in de groep, waarbij je veel van elkaar kunt leren op zowel zakelijk als sociaal gebied. Dit is de ziel van het netwerk en komt ook tot uiting in de diversiteit van de bijeenkomsten. Als nieuwe voorzitter ben ik trots om dit te mogen voortzetten.”

Bij het overnemen van het voorzitterschap bedankte Timmer Van Wijk voor haar tomeloze inzet en inspirerende uitstraling. ”Het is fijn om haar te kennen en met haar te sparren. Ik ben dan ook zeer verheugd dat zij bij ons netwerk blijft en wij van haar prettige persoonlijkheid kunnen genieten.”

Op maandag 27 januari aanstaande treedt Timmer voor het eerst aan als voorzitter, bij de netwerkbijeenkomst met presentatie ‘Opgeruimd het nieuwe jaar in!’ door Entre Femmes-lid Ingrid Strooij.

Naast Pauline Timmer is ook overgangsconsulente Laura Diel toegetreden tot het bestuur, als algemeen bestuurslid. Ook hebben zitting in het bestuur: tekstschrijver Ellen Röling als secretaris, belastingadviseur Ineke Vermeulen als penningmeester en communicatieadviseur Paula Harte als bestuurslid communicatie.

Lidmaatschap

Het netwerk staat open voor nieuwe leden. De enige voorwaarden zijn dat het lid vrouw is en ondernemer (geen werknemer). Kijk voor meer informatie over het netwerk en de activiteiten van Entre Femmes-Gooi op www.entrefemmes-gooi.nl.