Open ateliersweekend Bussum

0
440

Open ateliersweekend in Bussum

BUSSUM – In het weekend van 16 en 17 november openen 21 ateliers hun deuren in de Vliegdenweg in Bussum.

Na een spetterende opening door de burgemeester op zaterdag om 13.00 uur volgt een kwartier later een optreden van theater Kunstwerk over ‘kunsthelden’. Daarnaast staan op zaterdag tussen 15.00 en 16.00 uur en op zondag tussen 16.00 en 17.00 uur optredens van muziekband ‘ High heel sneakers’ op het programma.
Er wordt voor koffie en hapjes gezorgd door ‘Knus Bussum’ uit de Spiegelstraat en voor twee keer 2 euro kunt u een Pakje Kunst uit een oude sigarettenautomaat trekken. Het Kunstboek voor kinderen ‘Kunsthelden” is te koop bij het startpunt.

Natuurlijk is Anthèl zelf aanwezig met Identity-Art en andere werken op nummer 10, waar ook het Pakje Kunst automaat is te vinden (perfect voor je Sinterklaascadeautjes). Het is leuk om de route te lopen door ‘Het Verborgen Kunstenaarsparadijs’. Neem vrienden, collega’s en familie mee, want het is een inspirerende tocht.

Weekend gemist? Dan is de Pakje Kunst Automaat als altijd te vinden in de Herenstraat 24, hoek Spiegelstraat, in de Conceptstore Het Hoofdkantoor. Daar hangen vanaf 18 november ook enkele kunstwerken van Anthèl aan de muur!