KVK Startersdag

0
825

Zaterdag 16 maart:
KVK Startersdag in Amsterdam en online
GOOI – De Kamer van Koophandel (KVK) organiseert op zaterdag 16 maart de KVK Startersdag. Nieuwe ondernemers en mensen met startersplannen kunnen dan terecht in Amsterdam in de Johan Cruijff ArenA. Ook in Arnhem (GelreDome) en Breda (Breepark)wordt deze dag georganiseerd en daarnaast kan iedereen via KVK.nl ook online meedoen aan deze dag vol informatie en inspiratie.

De KVK Startersdag vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen inspiratiesessies en presentaties volgen over allerlei zaken die bij het starten van een eigen bedrijf komen kijken. Daarnaast is er een informatiemarkt met deskundigen van onder andere KVK, Belastingdienst, banken en accountants. Geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn om naar een locatie te komen of zich liever vanuit huis laten informeren, kunnen het online programma volgen. Met live beelden van de KVK Startersdag, tips en verhalen van starters en video’s met presentaties. Adviseurs van KVK en Belastingdienst zitten klaar om vragen te beantwoorden via chat.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over het programma per locatie is te vinden op www.KVK.nl/startersdag. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden. De toegang is gratis.