ReinigingsDemoDagen 2019

0
566
ReinigingsDemoDagen 2019

 

GOOI – Op een geheel nieuwe locatie in het Park Vliegbasis Soesterberg presenteert de gehele afval- en reinigingsbranche zich op 5 en 6 juni tijdens de ReinigingsDemodagen. Dit event staat inmiddels bekend als ‘the place to be’ waar exposanten hun laatste technologieën, trends en ontwikkelingen tonen.

Beursmanager Remco Tekstra van RAI CarrosserieNL zegt opnieuw hoge verwachtingen te hebben. ‘Deze toonaangevende vakbeurs biedt als vanouds een meer dan compleet overzicht van de verschillende reinigingsvoertuigen en – producten. Bovendien is zo ongeveer iedereen die in de reinigingswereld actief is van de partij.’ Als belangrijk voordeel noemt hij het dat de inmiddels negende editie voor het eerst plaats vindt op een nieuwe locatie centraal in Nederland: het Nationaal Militair Museum in Soest. Een goed bereikbare locatie met allure die beschikt over een uitgestrekt verhard buitenterrein.

Alternatieve brandstoffen

Tekstra: ‘Dat is ideaal voor het interactieve en laagdrempelige karakter van de beurs. Bezoekers uit heel Nederland kunnen zo kennismaken met de laatste ontwikkelingen en zelfs ook beleven bij het proefrijden. Het museum biedt ons een schitterend decor.’

De ReinigingsDemoDagen richt zich met name op vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en andere aanverwante bedrijven. Inmiddels hebben zich al meer dan 80 exposanten ingeschreven, vergelijkbaar met de editie van 2017.

Volgens de beursmanager zal er ook dit keer veel aandacht zijn aan alternatieve brandstoffen, variërend van een keur aan (hybride)elektrische en/of waterstof aangedreven systemen.

Nederland koploper

‘Dat is een trend die zich al in 2017 heeft ingezet en die wordt nu manifest in het brede aanbod dat uiteenloopt van inzamelvoertuigen tot veegmachines en van winterdiensten tot afvalcontainers. En vergeet daarbij vooral de ondergrondse inzamelsystemen niet. Daarmee is Nederland koploper in Europa.’

De ReinigingsDemoDagen zijn gratis toegankelijk en parkeren is eveneens kosteloos.

Uitgebreide informatie en het laatste nieuws over de vakbeurs vindt u op www.reinigingsdemodagen.nl. Bezoekers kunnen zich eveneens binnenkort via deze site aanmelden. Deelname staat open voor fabrikanten en importeurs van reinigingsvoertuigen en gerelateerde producten.