GooiseNetwerkBorrel en de coronacrisis

0
448

GOOI- De organisatoren van de GooiseNetwerkBorrel zijn druk bezig met de
voorbereidingen voor de komende GNB bijeenkomsten die na de crisis weer gaan
starten. Na de bekendmaking van de nieuwe maatregelen door premier Rutte is het duidelijk dat de GNB van 14 mei en 11 juni 2020 niet door kunnen gaan.

Rutte liet wel weten dat vanaf 1 juli weer samenkomsten tot honderd personen georganiseerd mogen worden. Wanneer evenementen weer worden toegestaan is nog onbekend.

Ronald Schut, organisator van de GooiseNetwerkBorrel: ”In de maanden juli en augustus zijn er nooit GNB evenementen. Zelf verwachten wij dat wij na de zomer op donderdag 10 september 2020 weer een start kunnen maken.”

Members overeenkomsten gratis verlengd met verloren maanden
”Voor al onze members geldt dat het huidige membership gedurende de periode van de crisis gratis wordt verlengd met de duur van de crisis, gerekend vanaf 1 april 2020. Dit omdat wij geen bijeenkomsten hebben kunnen organiseren door de coronacrisis. Dit betekent dat de periode van drie maanden die wij nu stilliggen gratis aan je membership wordt toegevoegd.”

Partners en sponsoren werken mee aan herstart
”Na overleg met en medewerking van onze partners en sponsoren willen wij, zodra wij weer mogen organiseren (wij gaan uit van 10 september, dus noteer die datum vast in je agenda!), een speciale start maken. Denk dan aan een uitgebreid buffet, stands met proeverijen, een beurs, productdemonstraties, DJ,buitenactiviteiten etc, etc. Vanzelfsprekend alleen als dit dan al mogelijk is.”

Member worden?
Ben je nog geen member en wil je wel aansluiten, meld je dan nu aan via:
https://www.gooisenetwerkborrel.nl/member-worden/
Ook hierbij geldt drie maanden gratis verlenging wanneer je je aanmeldt als nieuw member voor 1 juli 2020.
Of wil je wanneer het weer mogelijk is eerst een bijeenkomst bijwonen?
Vraag naar de mogelijkheden via: contact@gooisenetwerkborrel.nl
of via een van de members”.

Vragen en informatie
Voor vragen, meer informatie en de voorwaarden:
Mail: contact@gooisenetwerkborrel.nl