Volkswagen Bedrijfswagens verlengt fabrieksgarantie

0
441

Gooi – Omdat het vanwege de coronacrisis voor klanten niet mogelijk is om op tijd naar de werkplaats te komen verlengt Volkswagen Bedrijfswagens de fabrieksgarantieperiode met drie maanden.

Dit geldt voor de Amarok, Caddy, Transporter en Crafter waarvan de fabrieksgarantie afloopt in de periode tussen 1 maart en 31 mei 2020. De verlenging geldt gedurende drie maanden na het verstrijken van de officiële fabrieksgarantietermijn.

Als gevolg van COVID-19 is het voor Volkswagen Bedrijfswagen-rijders soms niet mogelijk om binnen de geldige garantieperiode noodzakelijke werkzaamheden aan hun auto te laten uitvoeren. Met de verlenging van de fabrieksgarantie met drie maanden biedt Volkswagen Bedrijfswagens een extra service in deze periode.

In Nederland zijn de werkplaatsen van de Volkswagen bedrijfswagendealers onveranderd geopend, maar worden er speciale voorzorgsmaatregelen nageleefd in verband met COVID-19. Meer informatie over deze maatregelen is beschikbaar op de website van Volkswagen Bedrijfswagens (www.vwbedrijfswagens.nl/nl/covid-19.html).