Ford Fleet Management

0
467

AMSTERDAM – Ford en ALD Automotive gaan onder de naam Ford Fleet Management in heel Europa nieuwe geïntegreerde lease- en wagenparkbeheeroplossingen aanbieden. Ford Fleet Management biedt concurrerende en geïntegreerde one-stop shopping voor particuliere en zakelijke klanten waarmee ze tijd en geld besparen.

Zo wil Ford haar koppositie in bedrijfswagenmarkt verder uitbreiden. Het concept zal komend najaar in Groot-Brittannië als eerste uitgerold worden. Andere Europese markten volgen in een later stadium.

Ford Fleet Management biedt de personenauto’s en bedrijfswagens van Ford op drie manieren aan: via het dealernetwerk van Ford, via direct contact en via digitale platforms. Het nieuwe bedrijf maakt daarbij gebruik van het diepgaande inzicht van beide partijen in klanten, hun product- en mobiliteitsdiensten en het omvangrijke dealernetwerk om op die manier de inzet van voertuigen te optimaliseren. Ford brengt zijn productexpertise en ervaring met connectiviteit van voertuigen in en ALD Automotive zijn wereldwijde knowhow op het gebied van full-service leasing en wagenparkbeheer.

Ford Fleet Management is erop gericht het wagenpark van klanten 100 procent inzetbaar te houden en biedt een uitgebreid pakket producten en diensten aan, van leasing en onderhoud tot digitale wagenparkbeheersystemen en mobiliteitsoplossingen.