Entre Femmes-Gooi start seizoen

0
386

Netwerkbijeenkomst over (mis)communicatie

BUSSUM – Op dinsdag 15 september 2020 start Entre Femmes-Gooi met een nieuw seizoen met een bijzondere netwerkbijeenkomst inclusief diner. EF-Gooi lid Karin Roos, beroepscoach en trainer in relationele communicatie, presenteert haar verhaal over ‘het virus van de miscommunicatie- en het vaccin’.

Entre Femmes-Gooi trapt de avond af met de officiële onthulling van de nieuwe website en huisstijl. De avond staat open voor EF- leden en geïnteresseerde vrouwelijke ondernemers.

Altijd actueel: miscommunicatie

Karin Roos: “Ik geloof in beweging. Voor je in beweging kunt komen, is het belangrijk om jezelf te leren kennen. Wat zijn jouw psychologische behoeften? Wat laat je zien wanneer je je goed voelt? Hoe ziet dat eruit op mindere dagen? Kortom, hoe laad jij je batterij op? Ik help je op weg naar inzicht en zelfmanagement. Vanuit daar kun jij vrijer bewegen, gaat het weer stromen en word je nieuwsgierig naar elke volgende stap. Eigen regie als sleutel voor verandering.”

Nieuwe huisstijl

Achter de schermen is hard gewerkt om de nieuwe website gebruiksvriendelijk, toegankelijk en verwelkomend te laten zijn. De nieuwe huisstijl sluit hier 100% op aan. De leden Sandra Berends van SBD Design en Meta Pols van Studio Meta Pols hebben dit vol plezier voor het netwerk gemaakt. Uiteraard worden zij hier op deze avond hartelijk voor bedankt! En vanaf deze datum zijn de leden vindbaar via deze website. Zij profileren er zichzelf en hun onderneming.

De bijeenkomst van Entre Femmes-Gooi vindt dinsdag 15 september plaats in het NH Hotel Jan Tabak, aan de Amersfoortsestraatweg te Bussum. De locatie is coronaproof ingericht en men is welkom vanaf 17.30 uur. Het diner start om 18 uur. Kosten: 32,50 euro pp, inclusief welkomstdrankje. Betaling liefst per PIN en aanmelden kan via e-mail bij de voorzitter/secretaris: (info@entrefemmes-gooi.nl of secretaris@entrefemmes-gooi.nl