Nederlandse topsporters op GooiseNetwerkBorrel

0
473
Vlnr: Danny van Beijeren van Poortdok, Ronald Schut GNB, Ruby Huisman, Joeri van Thiel, Tim de Vries, Noël van ’t End en Koen Smet (foto Perla Michielsen van Perla fotografie).

GOOI – Tijdens het zakelijke netwerkevent GooiseNetwerkBorrel, die dit keer werd georganiseerd op het strandterras van Poortdok aan het IJmeer in Almere, waren vier Nederlandse topsporters wereldniveau aanwezig, gepresenteerd door hun manager Joeri van Thiel van Double M Sportmarketing & Management.

Double M verbindt bedrijven en merken aan topsporters om de topsport als marketingkanaal in te zetten. Op de borrel waren wereldkampioen Judo Noël van ’t End, Junior wereldkampioen BMX Ruby Huisman uit Baarn, drievoudig wereldkampioen Handbiken Tim de Vries en tienvoudig Nederlands kampioen hordelopen Koen Smet aanwezig.

Organisator en bedenker van de GNB Ronald Schut, was erg verheugd met de aanwezigheid. ”Wij proberen elke bijeenkomst iets aparts en extra’s te brengen. Dit keer de presentatie van deze topsporters. De reacties van de aanwezigen ondernemers waren zeer positief.”

Meer weten over deze zakelijke netwerkbijeenkomsten: www.gooisenetwerkborrel.nl