Zomer in je bol bij iClean Carwash Naarden

0
634
Een deel van de enthousiaste medewerkers dat u verwelkomt bij iClean. (eigen foto GooiZaken)

NAARDEN- Bij iClean Carwash Naarden hebben ze de zomer in de bol! Tijdens de zomermaanden kunt u weer profiteren van een geweldige aanbieding. Bij het Platina-wasprogramma ontvangt u een Nano waxbehandeling en -protector. En u krijgt een mooie navulflacon Nano interieurspray mee naar huis.

Maar er zijn meer goede redenen om de wasstraat te bezoeken: de afgelopen weken heeft iClean Carwash Naarden flink verbouwd.

Duurzaam en servicegericht

”We hebben de afgelopen periode goed gebruikt door te verbouwen”, zegt Max Klaassen, bedrijfsleider. ”We zijn nu nog duurzamer en bieden meer service aan onze klanten. Door de nieuwe osmose-installatie hergebruiken we nog meer water en osmosewater voorkomt strepen of vlekken op de auto. Die laatste druppel droogt streeploos op. Het stofzuigerplein is 30% uitgebreid en u vindt alle benodigde spullen op uw eigen plek, zodat iedere autorijder een eigen mini-werkplek heeft om de auto ook van binnen helemaal schoon te kunnen maken. Door het plaatsen van beeldschermen is de verkeersroute veiliger geworden.”

All-in-one

Bij iClean Carwash Naarden kunnen mensen terecht voor meer dan alleen een wasbeurt. ”Wij bieden VIP-arrangementen aan waarbij wij de auto van binnen en van buiten helemaal schoonmaken terwijl u wacht. In onze vernieuwde XS Repair-hoek voeren we cosmetisch schadeherstel uit, zoals polijsten of spuiten. We hebben na de verbouwing de kleinste complete professionele paintcabine van Nederland.’

FAN

Profiteren van nog meer voordeel? Word dan FAN van iClean Carwash Naarden en volg op social media.