Yasmine van der Hulst uit Naarden in ‘Back on track’

0
563

NAARDEN – In de laatste aflevering van de nieuwe serie ‘Back on track’ gaat Yasmine van der Hulst uit Naarden, met steun van ervaren coaches, een uitdaging aan om beter met haar zelfvertrouwen terug te krijgen..

Yasmine en haar man Laurens hebben het goed voor elkaar. Een gezin met drie kinderen en beiden een goede baan. Toch gaat het mis. Yasmine, die werkvoorbereider in de bouw is, heeft steeds vaker het gevoel dat ze tegen haar grenzen aan loopt. De druk op haar werk is hoog en ze heeft moeite haar grenzen aan te geven. Eén van de kinderen slaapt bovendien heel slecht, waardoor ze ook niet aan haar rust toekomt. Na de vakantie stort ze in. In plaats van weer te gaan werken, meldt Yasmine zich ziek. Ze is volkomen uitgeput en kan alleen maar in bed liggen.

Na een lange, zware periode is ze inmiddels redelijk opgeknapt, maar haar zelfvertrouwen is ze kwijt. Met een fysieke uitdaging in de wildernis, onder leiding van professioneel roeier Niek van Venrooij, gaat ze proberen om haar grenzen op te zoeken, zonder daar overheen te gaan. Ze gaat naar Yukon, Canada, één van de meest afgelegen gebieden in de wereld om een kanotocht van 130 kilometer te maken, gevolgd door een fietstocht naar de Poolcirkel. Voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky is haar mental coach. Hij wil haar laten zien hoe je met hele kleine stapjes uit een diep dal kunt komen.

In de nieuwe zesdelige serie ‘Back on track’ worden jonge mensen die kampen met herkenbare tegenslagen of psychische problemen op reis gestuurd. Ze gaan een extreme uitdaging aan om iets teweeg te brengen, om patronen te doorbreken en grenzen te verleggen en zo een nieuwe start te maken op weg naar herstel. Met de hulp van gespecialiseerde coaches en een bijzondere mental coach gaan ze de uitdaging aan.

Uitzendingen: Maandag 16 maart, 21.10 uur, NPO 3.