Villa Tafelberg te Blaricum opgeleverd

0
569

BLARICUM – Op 11 maart 2021 is Villa Tafelberg te Blaricum opgeleverd. Villa Tafelberg is een zorgvilla met 28 luxe zelfstandige appartementen. De verhuur van de appartementen is gestart door Residentie Blaricum.

De villa beschikt over 28 luxe, duurzame appartementen, een riante gemeenschappelijke woonkamer met serre en terras op het zuiden met uitzicht op de sfeervol ingerichte tuin. Deze villa heeft als doel de kwaliteit van het leven van senioren met een zorgbehoefte te verbeteren. De bewoners kunnen onder andere beschikken over zorg op maat, waarbij maximale eigenwaarde, zelfstandigheid en onafhankelijkheid worden gewaarborgd.

De zorgvilla ligt in een rustige villawijk en op steenworp afstand van De Tafelbergheide. Het gebied, vernoemd naar het hoogste punt van ’t Gooi: De Tafelberg, leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling. Waarbij het niet gek is Schotse Hooglanders, de buizerd of diverse vlinders tegen te komen. Kortom, een prachtige woonomgeving.

Ontwikkelproces

Ruim vijf jaar geleden kocht Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn het perceel aan de Prins Hendriklaan 26 te Blaricum. Op deze prachtige plek is de zorgvilla ontwikkeld. Deze is begin 2018 verkocht aan Apollo Zorgfonds. In mei 2019 is de realisatie van de zorgvilla met 28 luxe zorgappartementen begonnen.

Op 11 maart 2021 is de zorgvilla opgeleverd. Residentie Blaricum is gestart met de verhuur van de appartementen en binnenkort kunnen de eerste huurders hun intrek nemen in de Zorgvilla. De 28 appartementen variëren in grootte.
In de zorgvilla zijn gastvrouwen aanwezig, zij houden een oogje in het zeil, ondersteunen en zorgen waar nodig. De dienstverlening van Residentie Blaricum is gericht op ondersteunen in het dagelijkse leven. Voor de bewoners met een zorgvraag kan verzorging en verpleging worden geregeld.