Tweelingzussen Vedder van lopende band naar miljoenenbedrijf

0
486
Foto: Videoland.

BUNSCHOTEN – ’If you can see it in your mind, you can hold it in your hand’, aldus de gezusters Vedder. Ooit begonnen de tweelingzussen Ester en Anne aan de lopende band van de appelflappenfabriek in Spakenburg, maar toen ze erachter kwamen dat ze wel heel hard moesten werken om één spijkerbroek bij elkaar te sparen, besloten ze zelf te gaan ondernemen.

Met veel hard werk en vertrouwen in elkaar hebben de twee zussen in vijf jaar tijd hun idee om gepersonaliseerde sieraden te lanceren uitgebouwd tot een succesvol miljoenenbedrijf dat binnen heel Europa actief is. De twee zussen werken samen met bekende mensen zoals o.a. Rita Ora, Monica Geuze en Chantal Janzen en zijn als klap op de vuurpijl dit jaar zelfs genomineerd voor meest inspirerende ondernemer(s). De driedelige docuserie ‘Twins of Gold’ is nu te zien bij Videoland.

Anne en Esther Vedder: ’’We hopen dat we met deze serie anderen kunnen inspireren om in jezelf te blijven geloven en je dromen waar te maken, zelfs zonder een financieel vangnet of netwerk, topmodel appearance of hele goede cijfers op school. Hadden wij, toen we begonnen, maar een zelfde soort serie gehad of iets waar we inspiratie uit konden halen, dat was er toen niet. Wij zijn het bewijs dat als je een passie en een duidelijk doel hebt, je alles kan bereiken. We blonken nergens écht in uit…tot we onze passie ontdekten en er 100% voor gingen.’’

In de docuserie ’Twins of Gold’ volgen we de Vedder-zussen en krijgen we exclusieve kijkjes in hun privéleven. Hoe gaan deze twee ondernemers om met tegenslagen en uitdagingen en wat is het geheim achter hun succes?