Toyota Hilux wint Bestelauto Expo Publieksprijs 2020

0
521

Toyota Hilux wint Bestelauto Expo Publieksprijs 2020

HOUTEN – De onverwoestbare Toyota Hilux heeft de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 in de categorie pick-up gewonnen. De winnaar van de prijs is niet bepaald door een vakjury, maar door de mannen en vrouwen die dag-in-dag-uit hun geld verdienen met hun bedrijfswagen.

Werkpaarden als de Toyota Hilux, maar ook de Toyota PROACE en de Toyota Land Cruiser Van, zijn in toenemende mate een middel voor ondernemers om hun werk beter en efficiënter uit te voeren. Vandaar dat de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 in het leven is geroepen. Op de Bestelauto Expo 2019 in Expo Houten werd de winst in de categorie pick-up van de Toyota Hilux gisteren bekend gemaakt.

Ultieme werkpaard

De achtste generatie Toyota Hilux is kwalitatief van hoog niveau. De eerste generatie kwam in 1968 op de markt en de Toyota Hilux is over de gehele wereld de meest verkochte pick-up ooit. Het ultieme werkpaard heeft een trekcapaciteit tot maar liefst 3.500 kilogram en heeft een enorme carrosseriestijfheid, wat grote voordelen biedt in geaccidenteerd terrein. Bij een totaallengte van 5,335 meter bedraagt de lengte van de laadbak maximaal 1,645 meter, ongekend lang in dit segment.

Safety First

De Toyota Hilux is niet alleen avontuurlijk en onverwoestbaar, maar ook veilig. De pick-up is voorzien van het uitgebreide Toyota Safety Sense pakket. Naast de rijstrook assistent, het pre-collision system met voetgangersherkenning en verkeersbordherkenning is ook Adaptieve Cruise Control standaard. De auto herkent in schemer en donkere situaties zelf voetgangers en fietsers. Indien nodig remt de auto zelf af, zelfs tot stilstand. Safety First!

De Toyota Hilux is leverbaar als Enkele Cabine Van, Xtra Cabine Van, Dubbele Cabine Van én Dubbele Cabine 5-persoons uitvoering. De prijzen starten bij 19.195 euro exclusief BTW en BPM voor de Enkele Cabine in Comfort uitvoering.