Suzuki start pilot Suzuki Carsharing

0
456

Suzuki start pilot Suzuki Carsharing

VIANEN – Slim autodelen voor bedrijven, tegen een gunstig maandbedrag: Suzuki lanceert in samenwerking met WeGo Carsharing Solutions de pilot Suzuki Carsharing. Tijdelijk is het extra interessant: bedrijven kunnen zich namelijk aanmelden voor een gratis proefperiode van drie maanden.

Een auto van de zaak, maar dan voor het hele bedrijf. Met de pilot Suzuki Carsharing lanceert Suzuki een slim alternatief voor deelauto’s. Door middel van een handige app kunnen gebruikers de auto reserveren, openen en sluiten. Een sleuteloverdracht is niet langer nodig: alles gebeurt door middel van de app. Zelfs een kilometerregistratie bijhouden is niet meer nodig, ook dit regelt de app volledig automatisch.

Gratis proefperiode

Om bedrijven de mogelijkheid te geven om Suzuki Carsharing vrijblijvend te proberen, geldt een gratis proefperiode van drie maanden bij elk nieuw contract dat gedurende de pilot wordt afgesloten.

Geordy Bloem, Algemeen Directeur van Suzuki Nederland is blij met de samenwerking. “Met Suzuki Carsharing breiden we ons aanbod voor de zakelijke markt verder uit”, vertelt hij. “Door de Suzuki S-Cross in te zetten als deelauto in de pilot Suzuki Carsharing, kunnen bedrijven op een nieuwe manier kennismaken met onze rijk uitgeruste en betrouwbare auto’s.”

Optimale controle

“Met techniek van WeGo kiest de klant voor optimale controle over het deelwagenpark en het gemak voor de medewerker”, aldus Florentijn Aalberts, Directeur Business Development van WeGo. “WeGo Carsharings Solutions heeft jarenlang ervaring in verschillende autodeel oplossingen en is marktleider in zakelijk autodelen. Mede daardoor is WeGo uitstekend in staat om de vraag rondom de deelbare zakenauto in te vullen.”

“De klant heeft de controle over het wagenpark door een sluitend, fiscaal rittenoverzicht en inzicht op de actuele status van het voertuig”, vervolgt Aalberts. “Bovendien is het gemakkelijk voor de medewerker om op deze manier te doen aan autodelen: de WeGo carsharing-app – in de huisstijl van Suzuki – maakt het reserveren, openen, sluiten en ophalen van de status van de auto heel makkelijk.”

Suzuki S-Cross

In de pilot wordt gebruikgemaakt van de Suzuki S-Cross. Alle auto’s beschikken over LED-verlichting, geregelde airconditioning, cruise control, een navigatiesysteem en Apple CarPlay.

Gratis proefperiode

Suzuki Carsharing wordt op 14 november officieel gelanceerd op Future Fleet & Mobility Experience 2019 in Barneveld. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden op Suzuki.nl/carsharing.