Sla toe op NAARDEN the Art fair

0
590

Sla toe op NAARDEN the Art fair

NAARDEN – Bent u op zoek naar een exclusief nieuw kunstwerk? NAARDEN the Art fair (voorheen Kunst & Antiek Weekend) biedt een breed aanbod van hoge kwaliteit. Toonaangevende internationale galeries en kunsthandelaars presenteren dit weekend (25 en 26 januari van 11 tot 18 uur) in de Grote Kerk hun nieuwste collecties hedendaagse-, moderne- & oude kunst.

Hierdoor kan de beginnende kunstkoper én de ervaren verzamelaar tijdens NAARDEN the Art fair niet anders dan slagen voor een nieuwe kunstaanwinst. Entree 14 euro met kortingsbon of online voorverkoop. 16,50 euro p.p. aan de kassa.
Parkeren: Voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis luxe shuttle-service verzorgd door Lexus Amersfoort. Internet: www.naardenartfair.nl

Afwisselend aanbod

‘NAARDEN’ is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. Jaarlijks biedt NAARDEN the Art fair een afwisselend
aanbod kunstvoorwerpen, uit diverse periodes en kunststromingen. Een mix van zeldzaam oud en bijzonder nieuw werk is te zien en te koop, waardoor er voor iedere bezoeker iets aantrekkelijks te vinden is.

Toonaangevende galeries zoals o.a. Kunsthandel Juffermans, Kunsthandel Dolf D. van Omme, Cafmeyer Gallery, Hamadi Oriëntal Art en Ravage presenteren hun hoogstaande kunstobjecten op deze stijlvolle locatie. Met het brede aanbod is het geen moeite om elke kunstminnaar te verrassen en te verleiden tot een mooie aankoop.

Experts

Al ruim 20 jaar is NAARDEN the Art fair dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst wordt aangeboden. Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor bent u als koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit. Daarom komen al twee decennia lang kunstliefhebbers uit heel Nederland naar Naarden om niet enkel kunst te bekijken maar ook te kopen. Ook dit jaar zijn er weer vele unieke en zeldzame kunstobjecten tijdens deze exclusieve kunstbeurs te vinden.

Highlights

Samen in Naarden

Het thema van aankomende beurseditie is ‘Samen in NAARDEN’. Alle exposanten, van antiek tot hedendaags, geven hier invulling aan door mooie objecten te presenteren die samen horen en gezamenlijk een culturele of economische meerwaarde bieden. Natuurlijk tonen de toonaangevende galerieën ook hun vaste collectie, waardoor er voor iedere bezoeker een aantrekkelijk kunstwerk te vinden is.

Samen op een stok

Speciaal voor deze editie van NAARDEN the art fair neemt galerie Honingen het beeld ‘Eigenwijs’ van Leon Veerman mee. Leon Veerman put zijn inspiratie vooral uit de natuur. In zijn beelden combineert hij organische en geometrische vormen tot spannende sculpturen die verwijzen naar de eeuwig in beweging zijnde natuur. Het zijn veelal vogels, als karikaturen voor menselijke eigenschappen. Dit beeld is een bronzen beeld van 7 Bijeneters die samen op een stok zitten.

Allianceringen samen bij Sluisjuwelen

Al jaren maakt Mary van der Sluis Alliance-ringen in heel veel soorten, maten, kleuren en materialen. 20 jaar geleden is ze met de Bloemring begonnen, uit één stuk goud en de stenen gezet met hamer en pons. Deze alliancering is nog steeds favoriet mede omdat een eigen rij stenen uitgezocht kan worden in haar atelier. Tijdens deze editie van ‘NAARDEN’ presenteert Mary van der Sluis deze ringen gezamenlijk.

‘Brothers’ bij Galerie kunstbroeders

Vanwege het beursthema ‘Samen in Naarden’ laat Galerie Kunstbroeders werk van Zhang Yong zien. Deze talentvolle kunstenaar wordt in Europa exclusief vertegenwoordigd door Galerie Kunstbroeders. Dit beeld ‘Brothers’ past perfect bij het thema van deze beurseditie:

‘Ruggensteun’ bij The Obsession of Art

Tijdens NAARDEN the Art fair neemt The Obsession of Art voor het eerst werk van Rietje Geurts mee. Emoties die de bron vullen voor elke menselijke verbinding geven de rakende kracht aan Rietje’s beelden. Dit beeld ‘Ruggensteun’ past perfect bij het thema van deze beurseditie: ‘Samen in NAARDEN’.

Debutanten

Eén van de debutanten op NAARDEN the Art fair is Kunsthandel Juffermans. Deze kunsthandel is gespecialiseerd in 20ste-eeuwse grafieken van bijna alle grote meesters zoals Picasso, van Dongen, Miro, Matisse en Chagall. Andere nieuwe gezichten zijn o.a. ARTFAUVE, Anita Potters Juwelier Antiquair, en van Nie Antiquairs. Bekende exposanten zoals Kunsthandel Dolf D. van Omme, Ravage, Hamadi, Warnars & Warnars en Baskania zullen ook dit jaar weer te vinden zijn op NAARDEN the Art fair.

Gratis rondleidingen

Als bezoekers meer willen weten over de mooiste objecten van de beurs laten ze zich meenemen tijdens één van de gratis rondleidingen. Dagelijks wordt het publiek getrakteerd op diverse inspirerende rondleidingen. Zo geeft de ervaren kunstliefhebber Nicole Söentken en kunsthistoricus Marijke Phoa (bekend van ‘Alles is cultuur’) exclusief voor de bezoekers van Naarden the Art fair een rondleiding over de beurs. Dagelijks om 12.00 en 14.00 uur, verzamelen bij het entree.