Schoevers uit Hilversum organiseert 35ste verkiezing Secretaresse van het Jaar

0
449
De drie finalisten voor de 35ste Secretaresse van het Jaar verkiezing. Vlnr: Erika van den Bosch, Jeanette Harmsen en Dana Venema.

HILVERSUM, De 35ste verkiezing Secretaresse van het Jaar is in volle gang! Na uitstel eerder dit jaar vanwege Covid-19 heeft de jury drie kandidaten gekozen die volgend jaar april in de door opleider Schoevers uit Hilversum georganiseerde finale zullen staan. En dit zijn ze:

– Dana Venema (Heemskerk), executive assistant HR bij Ahold Delhaize
– Erika van den Bosch (Veenendaal), management assistente bij BAM Bouw en Techniek
– Jeanette Harmsen (Steenderen), executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group

Jubileumeditie en Covid-19

Covid-19 houdt ook de komende tijd veel invloed op ons dagelijks leven. Om de veiligheid en gezondheid van deelnemers en gasten te waarborgen is de grande finale van de verkiezing daarom verplaatst naar 13 april 2021.
In januari 2021 wordt een extra nominatieronde geopend voor nieuwe kandidaten. Na het selectietraject zullen hiervan twee kandidaten doorgaan naar de feestelijke finale in het Corendon Village Hotel Amsterdam. De jublieumeditie van de verkiezing Secretaresse van het Jaar is daarmee een strijd tussen vijf kanshebbers op de titel.

Activiteiten van de winnaar

Behalve de titel 35ste Secretaresse van het jaar en het ambassadeurschap voor het secretaressevak, staat de winnaar een uitdagend jaar te wachten. Zo maken ook presentaties over het vak aan collega’s, bedrijven en overheden, en radio- en tv-interviews deel uit van de activiteiten van de ‘Secretaresse van het jaar’. Mogelijk hoort daar ook volgend jaar weer een uitnodiging voor de uitblinkerslunch van het Koninklijk Huis bij.

De Co-manager

Het thema van de verkiezing is ‘De Co-manager’. Wat is een manager zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom: met jouw helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.

De finale van ‘Secretaresse van het Jaar’ bijwonen?

Aanmelden kan vanaf januari 2021 via de website www.secretaressevanhetjaar.nl De finale van de 35ste verkiezing wordt gehouden op 13 april 2021 in het Corendon Village Hotel Amsterdam. Heb je je eerder al aangemeld voor 2020? Dan behoud je je plaats op de gastenlijst.

Schoevers

Schoevers is een van de bekendste en meest gerenommeerde particuliere onderwijsinstellingen van Nederland en biedt ongeveer 80 opleidingen voor hooggekwalificeerde secretaresses en managementsupportprofessionals, op erkend MBO‐ en HBO‐niveau, in deeltijd‐ en in voltijdonderwijs. Met meer dan 105 jaar ervaring is Schoevers de opleider voor supportprofessionals van Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 2.000 studenten een opleiding bij Schoevers. Daarnaast begeleidt Schoevers Professionals managementondersteuners actief bij het vinden van een nieuwe functie, met een uitgebreid vacatureaanbod, scholing in de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en carrièrebegeleiding.
Schoevers is onderdeel van NCOI Groep, de opleider van de Nederlandse arbeidsmarkt. NCOI Groep is de grootste en de meest complete aanbieder van hoogstaande opleidingen en trainingen voor werkenden.