RTL4 programma biedt podium aan ondernemers in coronatijd

0
474

MKB toont in nieuw programma hoe Nederland in coronacrisis blijft doordraaien

HILVERSUM – In de strijd tegen corona zijn het spannende tijden voor ondernemers. De ene moet sluiten, de ander omschakelen en weer anderen hebben het drukker dan ooit. Er wordt veel gevraagd van hun doorzettingsvermogen, creativiteit en veerkracht. In het nieuwe RTL4 programma #doordraaien, Bazen in tijden van Corona zien we niet alleen hoe zij hun bedrijf, maar ook de economie en het land draaiende houden in deze uitdagende tijd.

Sommige ondernemers hebben klanten tekort, anderen juist mensen tekort. Producten worden aangepast, dienstverlening op de nieuwe werkelijkheid afgestemd, of er worden andere maatregelen genomen. Ook ontstaan er door de crisis mooie initiatieven: van sterrenrestaurants die gaan thuisbezorgen tot bierbrouwerijen die desinfecterende handgel produceren, of consultants die nu mondkapjes importeren.

Zij zetten zich allemaal maximaal in om hun eigen bedrijf en ons land draaiende te houden. Al deze bazen die #doordraaien in tijden van corona verdienen dan ook onze support. Zij zorgen er immers voor dat de economie blijft doordraaien in deze crisis en wij er straks met z’n allen weer goed uitkomen.

Podium

Met #doordraaien geven de programmamakers al die ondernemers een podium. In het programma dat online en vanaf 26 april in vier afleveringen op RTL4 wordt uitgezonden vertellen zij hoe zij omgaan met de nieuwe werkelijkheid.

Bas Vermeulen, media-ondernemer en initiatiefnemer van #doordraaien zegt hierover: ”Ook wij moesten ons aanpassen aan de nieuwe realiteit. Als ondernemer wil je niet bij de pakken neerzitten en ga je toch kijken hoe je je klanten kan helpen. Als mediamakers kunnen wij een platform bieden en al die doorzetters de nodige aandacht geven. Dat doen we met #doordraaien, bazen in tijden van corona. Ik zie dat zelfs als strijdkreet voor alle harde werkers in het MKB die ons land nu overeind houden.”

Meedoen?

Ondernemers met een mooi initiatief of goed verhaal die mee willen doen in het programma, of mensen met een goede tip kunnen zich melden via https://www..lvm.digital/doordraaien. Ook roepen de makers van het programma iedereen op die ondernemend Nederland net als zij wil supporten dit met #doordraaien te doen.