OPEN TOPTROUWLOCATIE ROUTE BIJ FLETCHER HOTEL HUIZEN

0
434

DEUREN OPEN VAN POPULAIRE FLETCHER TROUWLOCATIES OP 21 NOVEMBER 2021

Huizen– Trouwplannen? Op zondag 21 november 2021 is er een nieuwe editie van de Open Toptrouwlocatie Route. Fletcher Hotels zet de deuren open van populaire trouwlocaties door heel Nederland voor toekomstige bruidsparen. Dit is dé dag om de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie te starten!

Bijzondere trouwlocaties
De Open Toptrouwlocatie Route biedt toekomstige bruisparen de gelegenheid om o.a. de meest bijzondere en unieke Fletcher trouwlocaties op verschillende plekken in Nederland te bezoeken en inspiratie op te doen voor de huwelijksdag. De hotelketen beschikt over vele unieke en betoverende landgoederen, kastelen, een beachclub en zelfs een paleis met diverse mogelijkheden voor een complete huwelijksdag. Elk hotel biedt daarnaast de mogelijkheid aan het bruidspaar om na afloop van de huwelijksdag met alle bruidsgasten te blijven overnachten.

Toekomstige bruidsparen zijn op zondag 21 november a.s. van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur en worden op de deelnemende locaties feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels en iets lekkers. Samen met de trouwspecialist worden alle mogelijkheden voor een huwelijksdag besproken en krijgen de gasten een inspirerende rondleiding om de sfeer te kunnen proeven van deze unieke locaties.

Meedoen is makkelijk!

Kijk hier voor de trouwopties bij Fletcher Hotel Huizen: https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/de-kalkovens-laguna/

Er samen op uit gaan en één of meerdere Fletcher trouwlocaties bezoeken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kan heel makkelijk. Gasten kunnen alle deelnemende locaties bekijken en zich kosteloos aanmelden via www.trouwenbijfletcher.nl/opendag. Zo kan de locatie het bezoek inplannen en is er alle tijd voor de ontdekkingstocht naar dé droomlocatie.