Open Avond 4 april, maak kennis met Rotaryclub Naarden-Bussum

0
445

Gooisemeren- Wat doet een Rotaryclub nou eigenlijk? Rotaryclub Naarden-Bussum nodigt iedereen uit om op maandag 4 april naar de Open Clubbijeenkomst te komen om te horen en te zien waar de club mee bezig is. Tijdens de bijeenkomst in het NH-Hotel in Naarden zullen leden van de club uitleg geven over de Rotaryactiviteiten wereldwijd en dichtbij huis in het Gooi.

Notaris Dirk Doude van Troostwijk, lid van de club en gastheer tijdens de open avond: “Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Wij zijn People of Action. Hier in Naarden hebben we net nog meegeholpen om tijdelijke woningen voor Oekraïense vluchtelingen in te richten, we maken ons sterk voor reanimatieonderwijs met ons project Keep the Heartbeat Gooing en organiseren jaarlijks een schrijfwedstrijd voor Gooise scholieren. En naast al die grotere en kleinere projecten wisselen we onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Wij zouden het heel aardig vinden als meer mensen in onze regio hier iets meer over zouden weten.”

Open clubbijeenkomst

Iedereen is (gratis) van harte welkom op de open clubbijeenkomst op 4 april. De ontvangst is om 19.30 uur in NH Hotel Naarden, IJsselmeerweg 3. De bijeenkomst is om 20.30 uur afgelopen, waarna nog gelegenheid is om na te praten. Aanmelden kan tot en met 31 maart door een mail te sturen naar dirk@doudevantroostwijk.nl.

Foto: kom kennis maken met Rotary Naarden-Bussum