Met Mijn eenmanszaak gegevens 24/7 aanpassen

0
410

Met Mijn eenmanszaak gegevens 24/7 aanpassen

GOOI – Uw eenmanszaak staat ingeschreven in het Handelsregister van KVK. Vanaf nu kunt u als eigenaar uw uittreksel inzien door in te loggen met DigiD. Zo kunt u meteen controleren of uw inschrijving nog klopt. En online wijzigingen direct doorgeven. Wel zo handig.

Het Handelsregister is de basisregistratie van alle bedrijven en rechtspersonen en biedt u rechtszekerheid bij het zakendoen. In het Handelsregister ziet u namelijk met wie u te maken heeft, wie tekeningsbevoegd is en of er misschien sprake is van een faillissement. Het Handelsregister is hierdoor een waardevolle bron van informatie voor zakelijke (toekomstige) relaties. Daarom is het belangrijk dat uw ondernemingsgegevens altijd kloppen.

Actueel

De ondernemingsgegevens die u online ziet, komen overeen met uw gegevens op het uittreksel. Zo controleert u gemakkelijk of de informatie van uw eenmanszaak nog actueel is. En kunt u direct uw ondernemingsgegevens wijzigen, zoals uw post- of bezoekadres.

Snel, gratis en veilig

Met Mijn eenmanszaak controleert u snel, veilig en gratis uw registratie. U logt in met uw DigiD bij Mijn eenmanszaak. Dit is nodig om uw identiteit vast te stellen. Mijn eenmanszaak is veilig in gebruik. Door in te loggen met DigiD heeft alleen u toegang tot je eigen KVK-gegevens.

Alleen eenmanszaken

Het inzien van gegevens via Mijn eenmanszaak is alleen voor eenmanszaken beschikbaar. In de toekomst kunt u ook gegevens van overige rechtsvormen inzien zoals een bv, vof, vereniging of stichting. Met de KVK app Handelsregister kan dit nu al.

Bekijk online

Bent u benieuwd of uw ondernemingsgegevens nog actueel zijn? Ga naar Mijn eenmanszaak en log in met DigiD. Kiest u eenmanszaak om uw gegevens eenvoudig en gratis te bekijken.
U kunt ze meteen wijzigen. Zo helpt u mee om de kwaliteit van het Handelsregister te verbeteren.