Krachtige Gooische Vrouwen bijeen op internationale Vrouwendag

0
511
Bestuur van het Els Borst Netwerk: v.l.n.r. Valerie Grasmeijer, Eveline Steensma en Jeannette Kriekenbeek. (foto: Anne S. De Jong Photography).

Krachtige Gooische Vrouwen bijeen op internationale Vrouwendag

HUIZEN – Ter ere van Internationale Vrouwendag organiseert het Els Borst Netwerk Gooi & Vechtstreek op zondagmiddag 8 maart a.s. de bijeenkomst Krachtige Vrouwen in De Krachtcentrale te Huizen.

Te vaak wordt ‘de vrouw’ nog vanuit een zwakke positie of achterstand belicht. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in salariëring of de vertegenwoordiging van vrouwen in de top van het bedrijfsleven en politiek. Maar aanstaande Internationale Vrouwendag zal het Els Borst Netwerk Gooi & Vechtstreek juist belichten wat vrouwen die in hun kracht benutten kunnen bereiken:

Bezoekers van de bijeenkomst Krachtige Vrouwen kunnen zich zondagmiddag 8 maart laten inspireren door een viertal krachtige sprekers. Te weten; Wethouder van Hilversum Annette Wolthers, bestuurder Nienke Feenstra, sociaal ondernemer Karin Rienstra en architect Sanne Oomen.

De bijeenkomst zal om 16.00 uur starten met de officiële opening in café restaurant De Krachtcentrale, Havenstraat 76 te Huizen. Een bijzondere locatie die vroeger toepasselijk de Gooi & Vechtstreek van energie voorzag. Tussen 16.30 en 18.00 uur komen niet alleen de vier spreeksters aan het woord, maar wordt er ook een netwerkborrel gehouden.

De bijeenkomst is, liefst na aanmelding bij te wonen. Koffie en thee zijn gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
U ontvangt een bevestiging na aanmelding via elsborstnetwerkgv@gmail.com

Het Els Borst Netwerk Gooi & Vechtstreek is een regionale afdeling van het landelijke Els Borst Netwerk. Dit is een netwerk opgericht door D66 voor actieve en zelfbewuste vrouwen in de geest van Els Borst. Doel van het Els Borst Netwerk Gooi & Vechtstreek is het versterken van de positie van vrouwen in politieke en maatschappelijke organisaties. Ook als er specifiek kwesties in de regio zijn, willen het Els Borst Netwerk G&V daarop inspringen.

Bestuur van het Els Borst Netwerk: v.l.n.r. Valerie Grasmeijer, Eveline Steensma en Jeannette Kriekenbeek. (foto: Anne S. De Jong Photography).