Kiwanis Golftoernooi naar 2021

0
457

EEMNES – Kiwanis Hilversum-Baarn heeft vanwege de coronacrisis met pijn in het hart moeten besluiten om haar jaarlijkse business golftoernooi op de Goyer Golf & Country Club in Eemnes te verplaatsen naar volgend jaar. De wedstrijd, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat, zal op 18 oktober 2021 worden gehouden.

Corona heeft dusdanig ingehakt op onze leef- en economische situatie dat geen bedrijf of zzp-er in deze periode aandacht en middelen zal hebben voor dit toernooi; hoe goed het doel ook mag zijn. En zelfs als in september de situatie weer wat genormaliseerd zou zijn (wat zij en wij allemaal vurig hopen) dan nog is de tijd te kort om genoeg deelnemers te werven om voldoende over te houden voor de Prinses Maxima Manege. De opbrengst van het toernooi in 20201 gaat dan wel weer naar de Prinses Maxima Manege.

De grootste verliezer bij dit alles is natuurlijk de Prinses Maxima Manege. Want hun kosten voor de verzorging van paarden gaan natuurlijk door, terwijl ze geen inkomsten uit lessen meer krijgen. En de donaties, waar ze grotendeels van afhankelijk zijn, moeizamer binnen komen. Daarom zal Kiwanis Hilversum-Baarn , als de situatie in oktober van dit jaar het toelaat, toch proberen om als tussenoplossing een kleinschalig golfevenement te organiseren. Hopelijk kunnen zij daar de Prinses Maxima Manege dan toch wat mee helpen. Zodra ze daar meer zicht op hebben, gaan de uitnodigingen de deur uit.