Garden of Amsterdam GeoTour vernieuwd

0
463

BUSSUM – Geocaching is een schatzoekspel in de buitenlucht voor alle leeftijden, met miljoenen fanatieke spelers wereldwijd. Vanaf 17 maart kunnen Geocaching liefhebbers (coronaproof) genieten van nieuwe ontdekkingen in het Gooi en de Vechtstreek.

De succesvolle Garden of Amsterdam GeoTour is vernieuwd en uitgebreid van 24 naar maar liefst 60 caches. De tour is nog steeds uniek: de eerste en enige officiële GeoTour in Nederland.

De Garden of Amsterdam GeoTour brengt spelers op avontuurlijke wijze naar de bekende highlights en de mooiste verborgen plekken van Gooi & Vecht. Ontdek schatzoekend indrukwekkende vestingsteden, monumentale buitenplaatsen en het uitgestrekte Loosdrechts Plassengebied. De GeoTour is voor iedereen die houdt van fietsen, wandelen en buiten de bekende paden gaan.

Vind alle schatten

Bij Geocaching wordt gebruik gemaakt van een (smartphone met) GPS-ontvanger om caches te vinden. Ze zijn verstopt op bijzondere plekken en iedere cache heeft een unieke vorm. Van een grote puzzel tot een Expeditie Robinson-achtige kettingreactie. De vinder tekent het logboek en noteert gevonden codewoorden in zijn GeoTour paspoort. Vind alle codewoorden en claim een limited edition Garden of Amsterdam Geocoin.

Meer informatie

Kijk op visitgooivecht.nl/geotour (www.visitgooivecht.nl/geotour) voor een nadere uitleg, het vernieuwde GeoTour paspoort en al het moois dat Gooi & Vecht te bieden heeft.