Flevo Groep neemt GooiseNetwerkBorrel over

0
182

Huizen-Ronald Schut, bedenker en oprichter van de GooiseNetwerkBorrel, en de directie van de Flevo Groep bestaande uit Hans van Dijk en Patricia van Drongelen, hebben bekend gemaakt dat de Flevogroep de Gooisenetwerkborrel heeft overgenomen. donderdag 8 februari vond de eerste editie “nieuwe stijl” plaats op de vertrouwde locatie bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen

Directeur Hans van Dijk is dan ook bijzonder verheugd met de overname. “Wij kijken ernaar uit om de netwerkactiviteiten van Ronald voort te zetten.” Vanuit Flevo Groep zal Patricia van Drongelen de GooiseNetwerkBorrel verder uitbouwen.

Onder de Flevo Groep behoren momenteel de bedrijven Flevo Makelaars Almere, Flevo Makelaars Zeewolde, Arcuris Bedrijfsmakelaars, Alex van Keulen Makelaars, Flevo Taxatie en Ons Netwerk Nederland. Onder laatstgenoemde wordt de GooiseNetwerkBorrel geïntegreerd. De Flevo Groep is op dit moment een belangrijke speler in Flevoland en het Gooi op de woning- en bedrijfsmatig vastgoedmarkt en presenteert zich breder dan alleen een makelaar.

De GooiseNetwerkBorrel is een gezellige kwalitatieve en no-nonsens zakelijke netwerkbijeenkomst die met wisselend programma wordt georganiseerd. De maandelijkse bijeenkomsten zijn voor (zelfstandige) ondernemers, managers en directeuren die eigenaar of medewerker zijn van een actieve onderneming en die hun business en netwerk willen uitbreiden in Flevoland en het Gooi. Voor het laagdrempelige tarief van € 59,00 per jaar kunnen ondernemers lid worden.

Voor meer informatie of je als nieuw lid aanmelden: www.gooisenetwerkborrel.nl