Eerste Kleuterbios bij Kinepolis in Huizen

0
449

HUIZEN – Zoals eerder aangekondigd zal Kinepolis dit jaar unieke Efteling content vertonen die exclusief bij Kinepolis bioscopen in Huizen, Almere en de rest van Nederland in première zal gaan. Wegens de coronacrisis moesten de bioscopen sluiten en ging de eerder geplande Efteling voorstelling niet door. Op 26 juli zal nu de eerste Kleuterbios met Efteling content plaatsvinden.

Alléén bij Kinepolis zal er speciaal voor de allerkleinste bezoekers een Kleuterbios worden georganiseerd met Efteling content. Op 26 juli worden de nieuwe afleveringen van Jokie en Jet en de (bekende) liedjes met de videoclips vertoond. Deze voorstelling zal bij alle 18 vestigingen van Kinepolis, waaronder die in Huizen te zien zijn.

Kleuterbios

De Kinepolis Kleuterbios is voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Gecombineerd met de sprookjesachtige verhalen van de Efteling wordt dit een filmbezoek om nooit meer te vergeten!