‘De Uitdaging’ op New Business Radio

0
373
De Uitdaging presentator Roelof Meijer.

HILVERSUM – New Business Radio start op dinsdag 18 mei met het nieuwe programma ‘De Uitdaging’. In het programma praten ondernemers en leidinggevenden openhartig over hun dieptepunten en zakelijke successen.

Een ondernemer heeft geen problemen, wel uitdagingen. Uitdagingen die ontstaan door eigen fouten of missers, of uitdagingen die ontstaan door het wegvallen van de markt. In het nieuwe radioprogramma ‘De Uitdaging’ gaan presentator Roelof Meijer en co-hosts Edo Boonstra en Roy Sijgers hierover in gesprek met ondernemende gasten.

De gastheren van het programma hebben allen een ondernemersachtergrond. Roelof Meijer begeleidt ondernemers op financieel terrein en is inmiddels een vertrouwde stem op New Business Radio. Edo Boonstra en Roy Sijgers helpen mkb-ondernemers bij het realiseren van hun commerciële ambities.

Roelof Meijer: ”Iedere ondernemer kent uitdagingen. Ik zelf ook. Daarom lijkt het me geweldig van andere ondernemers te horen wat zij hebben meegemaakt en hoe ze succesvol zijn geworden. Openhartig! Ik verheug me er enorm op!”

Het programma ‘De Uitdaging’ is vanaf dinsdag 18 mei a.s. iedere derde dinsdag van de maand te beluisteren tussen 14:00 en 15:00 uur op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en de bekende podcastkanalen.

New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.