Data postcast workshops Radiofabriek bekend

0
569

Data Podcast workshops Radiofabriek bekend!

HILVERSUM – Wat is de impact van een podcast? Welke kansen biedt dit voor je communicatiestrategie? En hoe breng ik op een goede manier mijn verhaal over het voetlicht? Met deze vragen ga jij aan de slag in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum tijdens de workshop zakelijk podcast maken!

Je kunt je nu weer aanmelden voor onze workshopmiddagen op:

Vrijdag 6 september
Vrijdag 4 oktober
Vrijdag 1 november
Vrijdag 6 december

Hoe ziet de workshop eruit?

We ontvangen je om 12.00 uur in De Radiofabriek met een lekkere lunch. Onder begeleiding van onze professionele podcast- en programmamakers Glenn van der Burg en Ron Lemmens ga je direct aan de slag. Je leert in korte tijd hoe je een podcast voor je bedrijf of organisatie kunt inzetten en hoe je je verhaal het beste over de bühne moet brengen. Storytelling dus!

Je gaat nadenken over de eerste stap in de conceptontwikkeling van je eigen podcast, zoals doelgroep, waardepropositie en format. Daarnaast vormen alle deelnemers samen de redactie van een gezamenlijke podcast die in de studio geproduceerd wordt.

Na een afsluitende netwerkborrel ga je dus om 17.00 uur naar huis met je eigen podcast!

Voor wie?

De cursus is met name geschikt voor:
– Communicatieprofessionals
-(Project)managers
– Consultants
– Marketeers

Kosten

De financiële bijdrage voor deze workshopmiddag bedraagt 249 euro (excl. BTW), inclusief lunch en netwerkborrel, per deelnemer.

Aanmelden

Aanmelden of vragen? Bel of mail Lars Schotanus van De Radiofabriek, 035 6777280 of lars.schotanus@deradiofabriek.nl