Beeld en Geluid bij genomineerden ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2021’

0
452

GOOI – Dertien uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2021’. In onze regio behoren Beeld en Geluid in Hilversum en Speelpark Oudvalkeveen tot de genomineerden.

Een vakjury heeft de top 13 vastgesteld. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen vanaf nu hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via www.anwb.nl/verkiezing
Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

De top 13 van genomineerde uitjes in Noord-Holland zijn naast Beeld en Geluid en Speelpark Oudvalkeveen in willekeurige volgorde: Het Scheepvaartmuseum, This is Holland, Linnaeushof, Ecomare, Eye Amsterdam, Landgoed Hoenderdaell, Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland, Amsterdamse School Museum Het Schip, Micropia en Funmania Aalsmeer.

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. Er zijn 15 uitjes genomineerd namens Noord-Holland.
De criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen zijn prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

De vakjury bestaat uit: Walter Jonker – Hoofdredacteur Pretwerk.nl, Riëtte Mulder-Lemein – mede-eigenaar Go-Kids, Goof Lukken -Trendwatcher en docent attractieparken management Breda University of applied sciences, Hans van Leeuwen – trendwatcher Pleisureworld, Willem Kraanen – senior adviseur ZKA Leisure consultants en Marlies Ellenbroek – Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door ANWB Eropuit. Dé plek binnen ANWB waar leden inspiratie opdoen voor een leuke dag uit in eigen land. Op www.anwb.nl/eropuit kunnen leden ook tickets voor de leukste uitjes met ANWB ledenvoordeel bestellen.