Speelpark Oud Valkeveen Naarden zilver met leukste uitje

0
509

Speelpark Oud Valkeveen zilver met Leukste uitje van Noord-Holland 2022

Naarden- Speelpark Oude Valkeveen heeft zilver gewonnen bij de ANWB verkiezing Leukste uitje van Noord Holland 2022. Landgoed Hoenderdaell uit Anna Paulowna is het ‘Leukste uitje van Noord-Holland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2022’. Vertegenwoordigers van Landgoed Hoenderdaell hebben tijdens een feestelijke online prijsuitreiking een gouden award ontvangen. De zilveren award ging naar Speelpark Oud Valkeveen uit Naarden. Tijdens de verkiezing stemden ANWB-leden massaal op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden bijna 75.000 stemmen uitgebracht.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al meer dan 89 jaar is het een speelparadijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Jaarlijks verwelkomt het park heel veel kinderen die zich hier kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.

Het speelparadijs van Oud Valkeveen is één van de grootste speeltuinen van Nederland. Het park is geschikt voor allerlei activiteiten zoals; kinderfeestjes, verjaardagfeestjes, schoolreisjes maar ook zakelijke events en bedrijfsuitjes.

Voor deze verkiezing beoordelen ANWB-leden hun favoriete uitje op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Ruim een kwart van de stemmers vindt eerlijke prijzen (waar voor je geld) bij uitjes het belangrijkste onderdeel.

Uitjes in Nederland blijven ook tijdens de coronaperiode populair, maar liefst 74 procent van de leden heeft het afgelopen jaar een uitje bezocht. De populairste uitjes waren de dierentuin (29 procent), het bos en recreatiegebied (29 procent) en het attractiepark (24 procent).

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de twaalfde keer. De verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland 2022’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Kijk voor alle winnaars van de Leukste uitjes per provincie en de winnaar van Leukste uitje van Nederland op anwb.nl.

Foto aangeleverd: ANWB

Meer info: https://www.anwb.nl/landvananwb/speelpark-oud-valkeveen