SKOJ-dagen in Baarn op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021

0
606

UW VOLVO OP DE ‘CATWALK’!

BAARN- Doe mee en zet uw Volvo in beeld op de catwalk tijdens de Concours de Volveau®. Wat is er leuker dan tijdens de SKOJ dagen 2021 in Baarn, ingang aan de Wildenburglaan uw mooie en gekoesterde Volvo het grote podium op te rijden, hem te laten zien aan het publiek op de tribunes en meteen ook mee te doen aan de verkiezing van de Mooiste Volveau van Nederland 2021.

Uw auto zelf kan uniek zijn, maar ook het verhaal achter de aankoop. Er is plaats voor 80 Volvo’s per dag, dus wie zijn Volvo in deze unieke setting in het zonnetje wil zetten moet snel zijn. Stuur een foto van uw Volvo naar info@swedishcollection.nl én vertel aan de hand van 6 steekwoorden waarom uw Volvo op 18 en 19 september op de ‘Catwalk’ in Baarn moet staan. Een vakkundige jury beoordeelt welke auto’s wel en niet op de ‘Catwalk’ zullen komen.

Entree SKOJ dagen

Deelnemers aan de SKOJ-dagen moeten i.v.m. de beperking van het aantal bezoekers altijd reserveren via www.skoj.swedishcollection.nl
Toegangskaart € 14,75 p.p. per dag vooruit te betalen.
Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker het programma met tijden inzake de concours-shows, de workshops, de wandeling en het museumbezoek.

Deelname Concours

De kosten voor Deelname aan het Concours de Volveau zijn € 65,00 per auto.
Dit is inclusief 2x toegang, 2 lunchvouchers en 4 consumptiemunten. Meedoen?…
Reserveer dan snel uw wens tot deelname, uiterlijk vóór 1 september a.s. op: www.skoj.swedishcollection.nl

Uniek: de Volvo HB Eccentric

Tijdens de SKOJ dagen 2021 in Baarn is er de onthulling van een unieke Volvo: de HB Eccentric. Welk model het precies betreft is nog even geheim.

Doorgang van het evenement wordt bepaald door de dan geldende overheidsregels.
Voor inschrijven en deelname en laatste info: www.swedishcollection.nl