Pink Elephant beste grote opleider Nederland

0
524

Pink Elephant beste grote opleider Nederland

NAARDEN – Pink Elephant uit Naarden is door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa, uitgeroepen tot de Beste Grote Opleider van Nederland. Pink Elephant biedt opleidingen op het gebied van IT Service Management, Change Management, Project Management en Security, Governance & Architecture.

In totaal werden er in 20 categorieën prijzen verdeeld. Daarnaast waren er nog vijf algemene prijzen. Pink Elephant ging met de hoogste eer strijken. Matthijs Havinga, CEO van Pink Elephant, was erg blij en trots op het winnen van de BOVNL Award. ”Het feit dat de cursisten ons deze prijs gunnen maakt deze extra waardevol”, aldus Havinga. ”Wij zijn al jaren actief als aanbieder, maar de opleidingenmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd. Het winnen van deze prijs bevestigt voor ons dat we de juiste vernieuwingen hebben doorgevoerd. Bijvoorbeeld met onze online- en gemengde leervormen, waar we de afgelopen jaren sterk op hebben ingezet.”

”We houden het niet alleen bij de theorie maar besteden ook veel aandacht aan de toepassing ervan”, vervolgt de baas van Pink Elephant. ”Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld Business Simulation games en workshops. Ook maken we de vertaling van processen naar tooling. Onze samenwerking met IT service management tool Cherwell is daar een goed voorbeeld van. Door samenwerkingen zoals deze kunnen wij fungeren als een ‘one-stop ITSM-shop’ voor onze klanten.”

Springest organiseerde de BOVNL Awards voor de zevende keer op rij. Alle personeelsopleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze titel in één of meerdere categorieën. Opleiders en trainers worden beoordeeld op basis van een verzameling van analyses en ervaringen van deelnemers bij opleidingsinstituten.