Open Golf Dagen Spandersbosch

0
837
Open dagen 2012 Spandersbosch Golf dag2

Zaterdag 13 en zondag 14 april

Open Dagen Golfpark Spandersbosch

HILVERSUM – Golfpark Spandersbosch houdt op zaterdag 13 en zondag 14 april Open Dagen voor iedereen die op een plezierige manier wil kennismaken met de golfsport. Heb je nog nooit een bal geslagen? Kom dan zeker langs om te ervaren hoe leuk golf kan zijn. Zowel de toegang als de activiteiten zijn gratis.

Activiteiten op deze Open Dagen zijn onder andere een rondleiding over het Golfpark, een gratis introductieles van ongeveer 1 uur aangeboden door de Golfschool, een putt-wedstrijd en voor de meer ervaren golfer een neary op hole 1 van de Boschbaan. Ook aan de jeugd is gedacht, want op de putting green van de golfbaan is er voor de jeugd een leuke golf-carrousel uitgezet. Tevens zijn op deze Open Dagen prachtige aanbiedingen voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer.

Het Golfpark Spandersbosch bevindt zich midden in het fraaie natuurgebied van het Goois Natuurreservaat tussen Bussum en Hilversum en heeft twee 9-holes banen, een modern clubhuis met brasserie, een zeer actieve golfvereniging, een business club, een professionele PGA-golfschool met deels overdekte driving range en een golfshop. Bij Golfpark Spandersbosch krijgt de jeugd extra aandacht door het NGF-programma Committed to Jeugd. Speciale jeugdcoaches zorgen voor een verantwoorde begeleiding bij de lessen en in de baan.

Tijdens deze open dagen kunnen bezoekers informatie inwinnen over het park, de Vereniging, de Openbare Crailoobaan, de Golfschool en de Business club. Er zijn uiterst mooie aanbiedingen voor de beginnende golfer en niet te vergeten een zeer aantrekkelijk tarief voor jeugdleden. Hiernaast kan men ook kiezen om mee te doen aan een of meerdere van de dagactiviteiten:

Bezoek de website www.golfparkspandersbosch.nl voor meer informatie over de Golfclub, de Golfschool, de Business club en de routebeschrijving naar het golfpark.

Open dagen 2012 Spandersbosch Golf dag2