Nieuwe Renault Megane e-tech electric nu al te zien in Nederland

0
1031

Hilversum- De volledig nieuwe Renault Megane E-Tech electric gaat op tournee door Nederland. Het vooruitstrevende, 100% elektrische model reist tot en met 3 mei a.s. langs alle Nederlandse Renault dealers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de Megane E-Tech electric alvast te bewonderen tijdens de Preview Tour, ruim voor zijn officiële showroomdebuut in juni.

Maak kennis met het nieuwe model tijdens de preview tour

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric werd in september 2021 onthuld en is reeds uitgebreid te bekijken en samen te stellen op www.renault.nl Maar om écht een goed beeld te krijgen van het vooruitstrevende model, moet je hem gewoon zien. Daarom gaan vijf exemplaren van de nieuwe Renault Megane E-Tech electric tot en met 3 mei a.s. op tournee langs alle Nederlandse Renault dealers, waar het model dan maximaal drie dagen is te bewonderen, afhankelijk van de locatie. Hiermee kunnen geïnteresseerden als een van de eersten in Nederland, nog ruim voor zijn officiële showroomdebuut, alvast kennis maken met deze nieuwkomer in het EV-segment. Uiteraard staan vertegenwoordigers klaar om alle vragen te beantwoorden.

Meer informatie en aanmelden: www.renault.nl

De nieuwe Renault megane e-tech electric

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric markeert een nieuw hoofdstuk in de elektrificatieplannen van Renault, als onderdeel van de Renaulution-strategie. Het 100% elektrische model vertegenwoordigt een historische stap voorwaarts dankzij het door de Alliantie ontwikkelde CMF-EV-platform en de OpenR-display in het interieur, die het instrumentenpaneel en multimedia-interface samenbrengt in één unit. Hij draagt dan ook met recht het nieuwe ‘Nouvel’R’-logo van Renault.

 

Renault ook nieuwe premium partner van Roland-Garros

Als onderdeel van de nieuwe merkstrategie van Renault worden wereldwijde samenwerkingen meer gestroomlijnd en concentreert het merk zich op enkele pijlers die een aanzienlijke toegevoegde waarde kunnen bieden. In dit kader richt Renault zich nu op sport met twee belangrijke partnerschappen. Renault is niet alleen partner van de Franse rugbyfederatie, maar is nu ook een vijfjarige samenwerking aangegaan met het tennistoernooi van Roland-Garros.

Het partnerschap tussen de Grand Slam van Parijs en Renault markeert een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van beide organisaties. Met ingang van komend toernooi dat van 16 mei tot en met 5 juni 2022 wordt gehouden, is Renault de nieuwe Premium Partner van Roland-Garros. De samenwerking is getekend voor een periode van vijf jaar.

Foto’s: Aangeleverd Renault Nederland