Make-A-Wish Nederland organiseert online diner Together we Make-A-Dish

0
414

Avondvullend programma onder begeleiding van top chef André Gerrits

HILVERSUM – Op zondag 30 mei 2021 lanceert Make-A-Wish Nederland de eerste editie van het online diner Together we Make-A-Dish. Tijdens het avondvullende programma kunnen gasten genieten van een veiling, muziek, magie en de kunsten van top chef André Gerrits.

Niemand minder dan voormalig voetballer John Heitinga komt meekoken. Dat belooft niet alleen een heerlijke, maar ook een sportieve avond te worden. Van de opbrengst van het online diner en de veilingstukken kan Make-A-Wish Nederland nog meer allerliefste wensen van ernstig, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen vervullen. Together we Make-A-Dish is een nieuw en creatief alternatief voor het jaarlijkse benefietgala van de stichting.

Deelname aan de 2,5 uur durende livestream van Together we Make-A-Dish kost 75 euro per persoon. Hiervoor ontvangen de gasten een compleet verzorgde avond inclusief dinerbox aan huis om samen met top chef André Gerrits en zijn brigade het feestelijke 3-gangendiner te bereiden. Ondertussen genieten de gasten thuis van live optredens van de mentalisten Rob en Emiel en muziek van Dennis Haverlag en Ingrid Simons. De gasten kunnen bieden op de veilingitems Wishes for Wishes en er is een interactief spel georganiseerd. Inschrijven voor deelname aan deze volledig georganiseerde avond kan via de volgende link (www.yourticketprovider.nl/events/39828-together-we-make-a-dish/) tot 3 mei 2021.

Together we Make-A-Dish

Dit jaar zal de eerste editie van veiling en online diner Together we Make-A-Dish plaatsvinden. Normaliter organiseert Make-A-Wish Nederland een benefietgala. Gezien de corona maatregelen heeft de stichting dit jaar voor een online invulling gekozen. Van iedere deelname gaat 25 euro naar Make-A-Wish Nederland. Bovendien vloeit de opbrengst van de veiling terug naar de organisatie.

Make-A-Wish Nederland is voor het vervullen van de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen, volledig afhankelijk van giften. De inkomsten van een benefietgala en andere fondsenwervende activiteiten zijn grotendeels weggevallen door de huidige coronamaatregelen.

’’We zijn blij dat een creatieve en originele invulling als Together we Make-A-Dish als alternatief kan dienen voor ons jaarlijkse benefietgala. Wij hopen dat veel mensen deel gaan nemen aan deze avond en ons op deze manier blijven steunen’’, aldus Hanneke Verburg (algemeen directeur Make-A-Wish Nederland).