Kerstacties ondernemers Hart van Huizen

0
503

Kerstbomen en kerstkaarten cadeau

Kerstacties ondernemers Hart van Huizen

HUIZEN – Wie zich nu alweer verheugt op de warme chocomel, het knisperende haardvuur en de blinkende kerstdecoraties, kan in Hart van Huizen verrast worden met een passend cadeau. Wie komende weken een aankoop doet in een van de winkels in het dorp, maakt kans op een gratis kerstboom.

De ondernemers van het Hart van Huizen delen aan klanten die in hun winkel een aankoop doen, een lootje uit. In de periode tussen maandag 2 en vrijdag 6 december worden uit alle lootjes elke dag 20 winnaars getrokken, die een gratis kerstboom ontvangen. In totaal worden er 100 kerstbomen verloot. De winnaars kunnen op zaterdag 7 december tussen 10.00 en 17.00 uur hun kerstboom ophalen op het kerkplein aan de Raadhuisstraat, op vertoon van het winnende lot.

Kerstkaart

Ook liggen er vanaf 9 december weer drie verschillende gratis wenskaarten in de winkels van Hart van Huizen. Deze kunnen klanten versturen naar bewoners van een geselecteerde zorginstelling: Vivium Zorggroep, De Bolder Cordaan Woonzorgcentrum, De Marke – De Meenthoek of het Tergooi Ziekenhuis. De kaarten kunnen in de Pop-up Herberg aan de Kerkstraat 5 (het voormalig Postkantoor) in de speciaal daarvoor bestemde box op de post worden gedaan en hoeven niet gefrankeerd te worden. Hart van Huizen gaat samen met de vrijwilligers zorgdragen voor de bezorging van deze kerstkaarten. Nog vóór de kerstdagen worden de bewoners van de zorginstellingen verrast met de post. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om één van de drie kaarten, via de reguliere weg, naar vrienden of familie te sturen.

Via deze sympathieke acties willen de ondernemers van het Hart van Huizen alle Huizers een fijne kerstperiode toewensen.