Jumbo opent nieuwe winkel aan Julianaplein in Bussum

0
409

Op 24 november verwelkomt Jumbo haar klanten

BUSSUM- Jumbo Supermarkten opent op 24 november de deuren van haar nieuwe winkel in het voormalig HEMA-pand aan het Julianaplein in Bussum. De nieuwe Jumbo wordt de eerste winkel in het dorp, maar krijgt een stads karakter.

Inwoners van Bussum en omgeving hebben hier binnenkort volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd aanbod, met veel aandacht voor vers assortiment waaronder maaltijden voor thuis en onderweg. Bovendien biedt de nieuwe winkel een groot assortiment van lokale leveranciers. Ook komen enkele non-food HEMA-artikelen in het assortiment.

Ondernemers Carl van Dam en Sipke Schoonhoven zijn trots op de nieuwe winkel en kijken uit naar de opening: “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners van Bussum volop winkelplezier te bieden. Zij hebben straks ruimschoots keuze uit het gevarieerde assortiment in de nieuwe winkel, ” vertelt Carl enthousiast.

Winkelen met een glimlach

De nieuwe Jumbo winkel biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Jumbo formule, verwacht Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “We zijn er erg trots op dat we deze nieuwe Jumbo winkel in Bussum openen. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Enthousiaste medewerkers

De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne gaat nu van start. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.