Flevo Groep neemt Alex van Keulen Makelaars over

0
413

Flevo Groep neemt Alex van Keulen makelaars over

Arcuris bedrijfsmakelaars ook actief in Gooi en omstreken.

Gooi- Flevo Groep neemt per 1 maart 2022 Alex van Keulen Makelaars over. In de afgelopen jaren heeft Alex van Keulen(bekende TV makelaar) samen met zijn vrouw en medewerkers, hun bedrijf tot een toonaangevend makelaarskantoor gemaakt. Flevo Groep, waaronder momenteel de bedrijven Flevo Makelaars Almere, Flevo Makelaars Zeewolde, Arcuris Bedrijfsmakelaars en Flevo Taxatie behoren, is een belangrijke speler op de Flevolandse woning- en bedrijfsmatig vastgoedmarkt. Directeur Hans van Dijk is dan ook bijzonder verheugd met de overname. ‘Alex van Keulen Makelaars is een fantastisch bedrijf, met natuurlijk in de persoon van Alex een landelijk zeer goed bekendstaande (TV) makelaar. Samen met zijn team heeft hij een mooi, innoverend makelaarskantoor opgebouwd, dat zeer aanvullend is op de huidige bedrijven in de Flevo Groep. Wij kijken ernaar uit om de activiteiten samen met de medewerkers verder uit te bouwen.’

Makelaars-directeur Alex van Keulen zegt in de Flevo Groep de perfecte overnamepartner te hebben gevonden. ‘Met de overname door de Flevo Groep is het zelfstandig voortbestaan van mijn kantoor gewaarborgd en kan ik mijn vele activiteiten op het gebied van TV, conceptontwikkeling en het mooie makelaars vak beter combineren. In de Flevo Groep is met de huidige bedrijven in de groep al zeer veel expertise aanwezig met Hans van Dijk als een actief, persoonlijk en betrokken directeur. Een bedrijf waaraan ik met heel veel vertrouwen het stokje aan overdraag. Ik ben ervan overtuigd dat de Flevo Groep dit mooie bedrijf verder zal uitbouwen.”

De bedrijfsnaam blijft Alex van Keulen Makelaars en blijven alle activiteiten onder eigen naam uitvoeren. Voor medewerkers, opdrachtgevers en andere relaties verandert er feitelijk niets, zij houden hun eigen vertrouwde contactpersonen. Alex van Keulen blijft als makelaar ook nog aan het kantoor verbonden. Wel zullen de activiteiten vanaf eind april vanuit een gloednieuwe locatie plaatsvinden.

Foto aangeleverd: links Alex van Keulen en rechts Hans van Dijk

Voor meer informatie: www.flevogroep.nl