De GooischePas. ‘t Hoort in ‘t Gooi

0
472

Zeg dank je wel tegen de Zorg Helden en steun de Lokale Helden in ‘t Gooi

GOOI – De GooischePas draagt bij aan de lokale leefbaarheid in ’t Gooi. Vanaf 2 april is deze lokale cadeaukaart te bestellen via www.degooischepas.nl. Het principe is simpel en mooi tegelijk: met De GooischePas zag je dank je wel tegen de Zorg Helden en je steunt de Lokale Helden.
Je koopt De GooischePas als cadeau voor een Zorg Held, als cadeau voor een ander of voor jezelf.

Want bezitters van de GooischePas gaan kopen bij lokale winkels en consumeren bij de lokale horeca. Via De GooischePas wordt twee procent van het bestede bedrag gespaard voor het goede doel: een dank je wel voor de Zorg Helden. Op hun beurt besteden de Zorg Helden met de GooischePas ook weer bij de Lokale Helden. Zo blijven lokale bestedingen rondgaan en komen ze steeds weer terecht bij de lokale ondernemers in ’t Gooi. En zo hoort ‘t.

Zorg Helden

Op dit moment zijn de Zorg Helden in ’t Gooi geel belangrijk. Het zijn de mensen in de viatel beroepen die het extra zwaar hebben. Zij verdienen onze diepe waardering. Dat doen we door massaal voor ze te klappen. Geef je De GooischePas cadeau, dan geef je hier een dubbele invlulling aan: je kunt deze helden persoonlijk bedanken en creëert tegelijkertijd ompact voor de lokale helden. Naast dat je De GooischePas als cadeau persoonlijk aan een Zorg Held kan geven, kan je ook doneren om te zorgen dat Zorg Helden in ’t Gooi straks een cadeautje kunnen krijgen.

Lokale Helden

De ondernemers in je woonplaats zijn belangrijk – in goede en moeilijke tijden. Onze kinderen hebben er hun eerste baantje, ze sponsoren de plaatselijke sportclub en zorgen voor sociaal contact. Je krijgt er altijd een warm welkom, goede service en mooie producten. Ze dragen sterk bij aan een fijne leefomgeving en zijn onze lokale helden. Nu helemaal verdienen de lokale ondernemers onze steun.

De GooischePas

De visie van De GooischePas is Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld. Door het kopen van De GooischePas ondersteun je de lokale leefbaarheid in vele opzichten. Je steunt de lokale ondernemers en je geeft een cadeau met sociale impact.

De GooischePas wordt de verbindende factor tussen de Lokale Helden (lokale ondernemers), de Sociale Helden (lokale maatschappelijke organisaties), de Loyale Helden (consumenten) en de Zakelijke Helden (bedrijven, organisaties en gemeenten in ’t Gooi). Je kunt De GooischePas voor jezelf bestellen of voor familie, vrienden of voor een Zorg Held die je kent.

De campagne om met De GooischePas een ‘dank je wel’ te kunnen zeggen tegen de Zorg Helden in ’t Gooi is inmiddels van start gegaan. Ook als je persoonlijk geen Zorg Held in je omgeving kent, kun je hen met een donatie via de website van De GooischsPas bedanken.

Voor meer informatie, een donatie of het bestellen van De GooischePas, ga naar www.degooischepas.nl